Siirry sisältöön

Lasten Pirkkaset – Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi 1.–28.2.2021

Vuoden 2021 Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden tapahtumahaku avautuu

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Tulevan helmikuun teema Käydään kylässä - etänä yhdessä kutsuu kaikki pirkanmaalaiset vierailulla naapurikylään. Tapahtumissa vieraillaan paikan päällä tai ollaan etänä yhdessä virtuaalisella vierailulla tapahtumassa tai näyttelyssä.

Kutsumme nyt kaikki Pirkanmaan kunnat sekä muut lastenkulttuurin tekijät osallistumaan lastenkulttuurikuukauden ohjelmaan. Kaikki taiteen ja kulttuurin lajit ovat tervetulleita.


Oman tapahtuman voi ilmoittaa osaksi Lasten Pirkkasia 16.11.2020–15.12.2020. Mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, virtuaaliohjelmat, työpajat, kurssit tai näyttelyt.

Kiertävän esiintyjän sijaan tänä vuonna jaetaan kiertävä esiintyjävuoro kullekin sitä haluavalle kunnalle. Tätä kaikille avointa virtuaaliohjelmaa kokoavat kuntien kulttuurivastaavat ja se julkaistaan samaan aikaan muun ohjelman kanssa tammikuussa 2021.

Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista koostetaan paperiesitteen sijaan yhteinen nettisivu, josta jokaisen kunnan ohjelman löytää kätevästi aikajärjestyksessä ja kunnittain

Osallistuminen kuukauden ohjelmaan on maksutonta!

Kutsua saa jakaa!

External linkIlmoita tapahtumasi osaksi Lasten Pirkkasia 15.12. mennessä

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/lastenpirkkaset


Lisätietoja
Koordinaattori
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]