Siirry sisältöön

Lasten Pirkkaset – Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi 1.2.–13.3.2022

Lasten Pirkkasissa rohkaistaan löytämään omia supervoimia!

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi. Kuukauden aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen runsaasti ympäri Pirkanmaata. Lasten tapahtumat, näyttelyt, erilaiset esitykset ja työpajat rikastuttavat helmikuussa kuntien kulttuuritarjontaa.

Vuonna 2022 tapahtumakuukauden teemana on Lasten Pirkkaset – supervoimaa kulttuurista. Teeman ympärille rakentuu erilaista ohjelmaa, joihin voi osallistua aikaisempien vuosien tapaan kunnissa paikan päällä. Voit olla mukana toteuttamassa esityksiä tai kokemassa niitä. Lasten Pirkkaset on kulttuurikattaus elämyksiä. Hienointa olisi mukana olosi.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia! Seuraa tapahtumailmoittelua.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia pandemiaan liittyen ja tiedotamme muuttuvista tilanteista mahdollisimman pian.Yhteisellä lastenkulttuurifestivaalilla tuodaan esiin Pirkanmaan eri kunnissa toteutettavaa lastenkulttuurityötä. Lasten Pirkkasia suunnitellaan ja kehitetään Pirkkaset-työryhmässä, joka koostuu kuntien kulttuurivastaavista, ja jota vetää Tampereen kaupunki.

Sivun lyhytosoite www.tampere.fi/lastenpirkkaset

Lisätietoja
Johtava koordinaattori (toimensijainen)
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]