Siirry sisältöön

Peltolammin kirjasto

Peltolammin kirjasto sijaitsee Peltolammin koulun rakennuksessa. Sisäänkäynti on Rukkamäentien puoleisella seinustalla koulun puistoa vastapäätä. Kokoelmasta löytyy luettavaa, kuunneltavaa ja katsottavaa kaikenikäisille, mutta erityisesti lapsille ja nuorille! Käytettävissä on tietokoneita, tulostin ja skanneri.

Peltolammin kirjasto kiinni muuton ajaksi 16.12. alkaen

Peltolammin kirjasto suljetaan 16.12.2019 muuton vuoksi. Viimeinen aukiolopäivä nykyisissä tiloissa on 13.12.2019. Kirjasto siirtyy Peltolammin koulun piha-alueelle valmistuvaan väistötilaan, joka avataan tammikuussa 2020. Kirjaston lisäksi uuteen rakennukseen muuttavat koulu, esiopetus, neuvola ja kouluterveydenhuolto sekä Me-talo. Peltolammin koulun nykyiset tilat poistuvat käytöstä sisäilmaongelmien vuoksi.

Peltolammin kirjaston muuton aikana asiakkaita palvelevat muut Tampereen kirjastot, ja lainat voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Lainoja voi palauttaa myös Peltolammin vanhan kirjaston palautusluukkuun.

Peltolammin kirjaston kokoelma ei näy PIKI-verkkokirjastossa 13.12. alkaen, eikä Peltolammilla olevaan aineistoon voi tehdä varauksia. Peltolammin kirjastosta lainassa olevaa aineistoa voi kuitenkin uusia verkkokirjastossa normaalisti.

Varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Peltolammin kirjasto, siirtyvät 4.12. alkaen noudettaviksi pääkirjasto Metsoon. Asiakas voi vaihtaa varauksiensa noutopaikan PIKI-verkkokirjaston Varaukseni-sivulla. Seutuvarauksien noutopaikkaa ei kuitenkaan voi jälkikäteen muokata.

Aukiolot

Huom! Mikäli kirjaston aukiolotiedot eivät näy Internet Explorer -selaimella, vaihda toiseen selaimeen tai tarkista aukiolot Ulkoinen linkkiKirjastohakemistosta.

Yhteystiedot

Peltolammin kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7840
33840 Tampere

Langaton verkko

Palautusluukku
(koko 4 x 27 cm)

Koirien kanssa asiointi
Lyhyt asiointi hyvin käyttäytyvän koiran kanssa sallittu. Omistajan on huolehdittava, ettei koira pääse muiden asiakkaiden luo.


  Jyrkkä mäki kirjastoon tullessa, tulotien katkaisevat autopuomit
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Avustavat koirat

Kirjastonhoitaja
Sari Suomela
puhelin 040 800 7840
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/peltolamminkirjasto

Muualla verkossa

Facebook