Siirry sisältöön

Harrastava Tampere

Harrastus hukassa? Mitä Tampereella voi tehdä? Onko sinulla idea harrastamiseen liittyen, mutta et tiedä miten ja missä sen voisi toteuttaa? Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden uusi palvelu "Harrastava Tampere" auttaa sinua näissä kysymyksissä. Palvelu on tarkoitettu lapsille, nuorille ja perheille.

Kysymyksiin vastataan viiden arkipäivän kuluessa.

Palvelusta vastaavien henkilöiden yhteystiedot löydät alta.

Kulttuuripalvelut
Jenni Taipalus
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]

Liikuntapalvelut
Olli-Pekka Toikkonen
puhelin 044 486 3816
sähköposti [email protected]

Nuorisopalvelut
Piritta Brusi
puhelin 040 096 2264
sähköposti [email protected]


Ajankohtaista

Stadionin täydeltä harrastuksia

Suuren suosion saavuttanut "400 metriä harrastuksia" tapahtuma järjestetään uudelleen Tampereen stadionilla. Tampereen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden järjestämässä tapahtumassa lapset, nuoret ja perheet pääsevät tutustumaan lukuisten järjestöjen, yhdistysten, kaupungin sekä muiden toimijoiden monipuoliseen harrastustarjontaan. Useita lajeja pääsee myös itse kokeilemaan. Luvassa on rastiratoja, lajikokeiluja, esityksiä ja leikkimielisiä kisoja. Viime vuonna erilaisia harrastuksia oli esillä noin 100 ja määrän odotetaan lisääntyvän tänä vuonna.

"400 metriä harrastuksia" tapahtuma järjestetään la 16.5. klo 12-16 Tampereen stadionilla. Toimijahaku käynnistetään alkuvuodesta.

Piritta Brusi
puhelin 040 096 2264
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/harrastavatampere