Siirry sisältöön

Hiedanranta

Tulevaisuuden Hiedanrannassa on koteja 25 000 asukkaalle ja työpaikkoja 10 000 tekijälle. Yhdessä Lielahden kanssa se muodostaa läntisen Tampereen vetovoimaisen keskuksen, jossa on hyvä asua, tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa.

Hiedanrannassa kukoistavat uudet ideat, kokeilut ja kaupunkikulttuuri. Kestävät ja älykkäät ratkaisut helpottavat alueen asukkaiden arkea. Tuleva rantakaupunginosa on sujuvan raitiotiematkan ja hyvien yhteyksien päässä keskustasta.

Kaupunginosaa tehdään kunnianhimoisesti yhdessä asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tampereen kaupungin Hiedanrannan kehitysohjelma varmistaa, että alue rakentuu tavoitteiden mukaisesti. Alueen toteutuksesta vastaa Hiedanrannan Kehitys Oy.


Ajankohtaista

Asemakaavoitus Hiedanrannassa käynnissä

Hiedanrannan tehdasalueen ja sen lähiympäristön asuinalueen asemakaavoitus on käynnistynyt. Uuden asuinalueen ensimmäisen vaiheen mahdollistava liikennejärjestelyjen suunnittelu ja niihin liittyvä asemakaavoitus Paasikiventien varressa olevalla alueella on myös alkanut. Tutustu ajankohtaisiin aineistoihin tarkemmin Hiedanrannan asemakaavoituksen sivulla.

Ajankohtaisia korjaus-, purku- ja rakennusprojekteja Hiedanrannan alueelta

Esittelyvideolle on koottu tiivis tilannekatsaus ajankohtaisista korjaus-, purku- ja rakennusprojekteista Hiedanrannan alueella.


Kehitysohjelman osa-alueet

Sivun havainnekuva: Arkkitehtitoimisto NOAN, Jolma Arkkitehdit, Mandaworks, Schauman & Nordgren Architects, Tupa architecture.

- Hiedanrannan tapahtumista löydät parhaiten tietoa Ulkoinen linkkiFacebookista .

Lisätietoa Hiedanrannasta

Seuraa ja osallistu