Siirry sisältöön

Hiedanranta

Tulevaisuuden Hiedanrannassa on koteja 25 000 asukkaalle ja työpaikkoja 10 000 tekijälle. Yhdessä Lielahden kanssa se muodostaa läntisen Tampereen vetovoimaisen keskuksen, jossa on hyvä asua, tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa.

Hiedanrannassa kukoistavat uudet ideat, kokeilut ja kaupunkikulttuuri. Kestävät ja älykkäät ratkaisut helpottavat alueen asukkaiden arkea. Tuleva rantakaupunginosa on sujuvan raitiotiematkan ja hyvien yhteyksien päässä keskustasta.

Kaupunginosaa tehdään kunnianhimoisesti yhdessä asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kehittämistyöstä vastaa Hiedanrannan kehitysohjelma.

Koronatilanteen vaikutukset Hiedanrantaan

Hiedanrannassa koronavirukseen liittyvissä varotoimissa noudatetaan yhtenäistä koko Suomea koskevaa linjaa sekä Tampereen kaupungin ohjeistusta.

Tampereen kaupungin ohjeistus: Ulkoinen linkkiwww.tampere.fi/koronavirus

Tilanne päivitetty 18.5.2020

Lielahden kartano

- Kartano on kiinni 18.3.2020 alkaen toistaiseksi, eikä siellä järjestetä tapahtumia tai muuta toimintaa.

- Kuntouttava työtoiminta suljetaan 18.3. alkaen. Kartanokahvila Mielihyvin on suljettu 18.3. alkaen. Kahvilan avausta suunnitellaan kesäkuulle.

- Galleria Muuntotila avataan uuden näyttelyn kera 4.7.

- Kulttuurikoordinaattorin tapaamiset on keskeytetty ja jatkuvat kun kartano taas avataan tapahtumille. Hiedanrannan kulttuuritoiminnan suunnittelu jatkuu normaalisti. Esimerkiksi loppuvuoden tapahtumahaku on käynnissä: Ulkoinen linkkigest.fi/customers/agjekc/2707

Hiedanrannan Paja

- Pajalla työt jatkuvat. Sovi kuitenkin yrittäjien kanssa tapaamisista etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse. Galleria Heitto on suljettu toistaiseksi.

Kuivaamo

- Kuivaamon kaikki toiminta on toistaiseksi peruttu. Hallitus on linjannut tapahtumatoiminnan peruutuksista toukokuun loppuun saakka.

Jukola

- Jukola on suljettu toistaiseksi. Tiedotamme erikseen, kun Jukolan kokoustila on jälleen varattavissa.

Ravintola Zipatta

- Ravintola Zipatta toimittaa lounasannoksia kotiin Lentävänniemen ja Lielahden alueella. Tarkista uusimmat tiedot, ruokalista ja tilausnumero Zipattan Facebook-sivulta (Ulkoinen linkkiwww.facebook.com/Zipatta/ ).

Ulkoalueet

Hiedanrannan ulkoalueet tarjoavat hienoja mahdollisuuksia ulkoiluun koronatilanteenkin aikana, kunhan vain muistetaan suositellut etäisyydet muista ulkoilijoista.

Suunnittelu

Hiedanrannan kehittämisen kaikki suunnittelutyö, kuten yleissuunnitelman valmistelu, jatkuu suunnitellusti. Tampereen kaupungin työntekijät ja Hiedanrannan Kehitys Oy:n työntekijät ovat siirtyneet toistaiseksi etätyöskentelyyn.

Kehitysohjelman osa-alueet

- Hiedanrannan tapahtumista löydät parhaiten tietoa Ulkoinen linkkiFacebookista .

Lisätietoa Hiedanrannasta

Sivun havainnekuva: Arkkitehtitoimisto NOAN, Jolma Arkkitehdit, Mandaworks, Schauman & Nordgren Architects, Tupa architecture.