Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Syksyn 2021 kirjoitukset


Tarkista Ulkoinen linkkisyksyn 2021 koepäivät suoraan Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta.

Samken omat opiskelijat ilmoittautuvat Wilman ohjeiden mukaisesti opinto-ohjaajalleen.

Kanslia ottaa uusijoiden ilmoittautumisia vastaan ma 26.4. alkaen.

Uusijoiden ilmoittautumisohjeet:

  1. Ilmoita sähköpostilla koulun kansliaan ([email protected]), että haluat ilmoittautua syksyn 2021 kirjoituksiin. Laita viestin otsikoksi "Ilmoittautuminen S2021, OMA NIMESI"
  2. Kanslia lähettää sinulle ilmoittautumislomakkeen, jonka täytät huolellisesti ja palautat kansliaan sähköpostilla.
  3. Jos ilmoittautumislomake on oikein täytetty ja ilmoittautuminen kunnossa, saat kansliasta varmistusviestin merkiksi, että ilmoittautumisesi on onnistunut.

Ilmoittautumisen pitää olla loppuun asti valmis (lomake lähetetty ja varmistusviesti saatu) maanantaina 31.5. klo 15.00. Lähetä siis ensimmäinen sähköposti hyvissä ajoin edellisellä viikolla!


HUOM: Jokainen uusija osallistuu ylioppilaskokeeseen omalla kannettavalla tietokoneellaan ja vastaa siitä, että osaa itse käynnistää koneen Abittiin. Kokeessa tarvitaan koneelle virtajohto, langalliset kuulokkeet ilman bloetooth ominaisuutta, langallinen hiiri ilman tallennusmahdollisuutta ja näiden lisäksi vielä vähintään yksi tyhjä usb -paikka abittitikkua varten. Koneessa pitää olla lisäksi Ethernet liitin eli paikka verkkojohdolle. Jotta kaikki tarvittavat portit löytyvät, koneeseen voidaan tarvita ylimääräinen usb hubi (jatkopala, jolla saadaan koneeseen lisää usb -portteja) tai jokin adapteri (esim. Ethernet -liitäntää varten). Abittitikku on ainoa, jonka saa koululta. Kaikki muut tarvikkeet kokelas hankkii itse.

Sivu on julkaistu: 20.4.2021.