Sara Hildén -akatemian oppilaiden kansainvälinen kuvakirjeenvaihto esillä nuorten kulttuurikeskuksessa

Tallinnalaisten, tarttolaisten ja tamperelaisten lasten- ja nuorten kuvakirjeenvaihtoa on esillä nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n 3. kerroksen aulagalleriassa 24.5.2024 asti.

Tallinnan Kopli Huvikoolin, Tartton Lastekunstikoolin ja Tampereen seudun työväenopiston kuvataidekoulu Sara Hildén -akatemian välille virinnyt innostus tehdä yhteistyötä ja tutustuttaa oppilaitaan toisiinsa on alkanut onnistuneesti kuvakirjeenvaihdolla. 

Kuvataidekoulujen eri ikäiset oppilaat ovat päässeet ilmaisemaan tuntemuksiaan, ajatuksiaan, harrastuksiaan ja jotain itsestään toisessa maassa ja kulttuurissa eläville lapsille ja nuorille kuvan kielellä ilman sanoja.

– Olemme iloisia voidessamme esitellä kuvakirjeitä! Toivomme tällä myös innostavamme lapsia ja nuoria tutustumaan toisiinsa erilaisin tavoin, muilla kuin puhutun ja kirjoitetun kielen välityksellä, kertoo Sara Hildén -akatemian kuvataideopettaja Merja Honkkila.

Tallinnan Kopli Huvikoolissa toimintaa ohjaa kuvataiteilija Yekaterina Roman-Maksimjuk, Tarton Lastekunstikoolissa koulun rehtori Keret Altpere ja Tampereen Sara Hildén -akatemiassa Merja Honkkila.


 

Lisätietoja

Merja Honkkila
Kuvataideopettaja
Puhelin:
041 730 8982
Jaa sosiaalisessa mediassa