Siirry sisältöön

Kodin ja koulun yhteistyö

Vanhempainillat

7.-luokkalaisten vanhempainilta tiistaina 14.9.2021 klo 17.30.

8.-luokkkien vanhempainilta ilmoitetaan erikseen.

Tulevien 7.-luokkalaisten vanhempainilta keskiviikkona 8.12.2021 klo 17.30.

9. -luokkalaisten vanhempainilta torstaina 13.1.2022 klo 18.00.

7. -luokkalaisten valinnaisaineilta maanantaina 24.1.2022 klo 17.00 (lisäksi messut oppilaille samana päivänä), alakoulun kielivalintailta toteutetaan osana valinnaisaineiltaa.

Vuosiluokkien 1.- 6 . vanhempainillat ja arviointikeskustelut ilmoitetaan erikseen.

Vuosiluokkien 7. -9. arviointikeskustelut ilmoitetaan erikseen.

Vanhempainyhdistys                                             

Kaukajärven koulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on kehittää oppilaiden kotien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Vanhempainyhdistys esittää vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja toimii myös oppilaiden huoltajien keskinäisenä yhteistyöelimenä. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten joulumyyjäiset loppuvuodesta ja pihatapahtuman keväisin.

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidetään alkusyksystä. Kutsut lähetetään oppilaiden mukana kaikkiin koteihin.

Kaukajärven koulun vanhempainyhdistyksen vuosikokous valitsee joka lukuvuosi uuden johtokunnan. Usein johtokunta on valinnut lukuvuodelle keskeiset teemat, joihin sinä vuonna on keskitytty. Tällaisia teemoja ovat olleet esimerkiksi päihteettömyys, kotien tietokonekäytänteet ja yrittäjyys.

Vanhempainyhdistyksen talous

Vanhempainyhdistyksen jäsenyys on ilmaista. Yhdistys kerää vapaaehtoista kannatusmaksua, mutta pääasiassa rahaa tulee kaupungin avustuksista ja tapahtumien kahviotoiminnan tuotoista. Rahalla saadaan mm. välituntitarvikkeita, Reilu kaveri -stipendit, tukioppilaille huppareita, kevättapahtuman arpajaisten palkintoja ja erityisluokille sekä alakoulun päättäville retkiavustusta.