Siirry sisältöön

Palvelut työnantajalle

Välitämme tekijöitä

Hoidamme ehdokasesittelyt ja -haut motivoituneiden osaajien löytämiseksi. Meillä on tuhansia ehdokkaita, joita mielellämme esittelemme. Tarvittaessa järjestämme rekrytointitilaisuudet tiloissamme. Tarjoamme työantajille maksuttomia rekrytointi- ja työllistämispalveluita.


Ota yhteyttä!

Yritysten yhteydenotot:

Työllisyyspalvelujen palvelut yrityksille
sähköposti [email protected]
puhelin 040 580 8811

Yhdistysten yhteydenotot:

Outi Koivisto
puhelin 040 727 4417
sähköposti [email protected]

Ilmoita työpaikka

Voit ilmoittaa meille työpaikan täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Tuemme taloudellisesti

Myönnämme rekrytointilisää ja -palkkiota. Autamme tukien hakemisessa.

Neuvomme työllistämisessä

Kerromme saatavilla olevista palveluista ja tuista. Autamme työllistymiseen liittyvien sopimusten ja hakemusten täyttämisessä.

Kannustamme osuuskuntamuotoisiin yhteistyörakenteisiin

Neuvomme yritysten osuuskuntamuotoisten yhteistyörakenteiden perustamisessa. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Tredean kanssa.

Osuuskuntaneuvoja
Mirja Taipale
puhelin 050 395 5226
sähköposti [email protected]

Tarjoamme ratkaisuja kehittämishaasteisiin

TreStart-toiminnassa työnhakijat, opiskelijat ja yritykset ratkaisevat yhteistyössä yritysten haasteita ketterästi. Palvelu tarjoaa innovointivoimaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun aikaansaamiseen. Yritys saa esimerkiksi markkinointi-ideoita tai ajatuksia uusista tuotteista tai palveluista.

Tailor's House

Tailor´s House on nuorten työllistymisen palvelu, jossa nykyaikaisessa oppipoika-kisälli-mestari – mallissa yritykset saavat helposti ja riskittömästi osaajan/ nuoren kasvamaan yritykseensä. Kasvunpaikka- yritys ja nuori saavat joustavasti ja kattavasti apua koko prosessin ajan nimetyltä yhteyshenkilöltä, "räätäliltä".