Siirry sisältöön

Palvelut työnantajalle

Välitämme tekijöitä

Hoidamme ehdokasesittelyt ja -haut motivoituneiden osaajien löytämiseksi. Meillä on tuhansia ehdokkaita, joita mielellämme esittelemme. Tarvittaessa järjestämme rekrytointitilaisuudet tiloissamme. Tarjoamme työantajille maksuttomia rekrytointi- ja työllistämispalveluita.


Ota yhteyttä!

Yritysten yhteydenotot:

Yrittäjyys- ja työnantajapalvelut
sähköposti [email protected]
puhelin 040 580 8811

Yhdistysten yhteydenotot:

Outi Koivisto
puhelin 040 727 4417
sähköposti [email protected]

Ilmoita työpaikka

Voit ilmoittaa meille työpaikan täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Tuemme taloudellisesti

Myönnämme rekrytointilisää ja -palkkiota. Autamme tukien hakemisessa.

Neuvomme työllistämisessä

Kerromme saatavilla olevista palveluista ja tuista. Autamme työllistymiseen liittyvien sopimusten ja hakemusten täyttämisessä.

Tarjoamme ratkaisuja kehittämishaasteisiin

TreStart-toiminnassa työnhakijat, opiskelijat ja yritykset ratkaisevat yhteistyössä yritysten haasteita ketterästi. Palvelu tarjoaa innovointivoimaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun aikaansaamiseen. Yritys saa esimerkiksi markkinointi-ideoita tai ajatuksia uusista tuotteista tai palveluista.

Tailor's House

Tailor´s House on nuorten työllistymisen palvelu, jossa nykyaikaisessa oppipoika-kisälli-mestari – mallissa yritykset saavat helposti ja riskittömästi osaajan/ nuoren kasvamaan yritykseensä. Kasvunpaikka- yritys ja nuori saavat joustavasti ja kattavasti apua koko prosessin ajan nimetyltä yhteyshenkilöltä, "räätäliltä".