Hoitotilanne Tammelakeskuksen terveysasemalla: edessä asiakas istuu hoitotuolissa ja hänen vieressään on hoitohenkilökuntaa.

Terveysasemat

Terveysasemasi palvelee sinua terveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Kun tarvitset apua terveyteen liittyvissä asioissa, ole ensisijaisesti yhteydessä omaan terveysasemaasi. Terveysasemaltasi saat moniammatillista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa sinut ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin.

Tarkempaa tietoa palveluun hakeutumisesta, ajanvarauksesta ja tarjolla olevista palveluista löydät terveysasemasi omalta verkkosivulta.

Näytetään kaikki kohteet 11/11

Näytetään kohteista 11/11

Ei tuloksia

Terveysasemat ovat avoinna maanantaista torstaihin klo 8 - 16, perjantaisin ja aattopäivinä klo 8 - 15. Tampereella on kahdeksan kaupungin omaa terveysasemaa. Osa palveluista ostetaan yksityiseltä palveluntarjoajalta, Mehiläiseltä.

Influenssarokotuksia annetaan ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta Hatanpään rokotusyksikössä. Terveysasemilla rokotetaan ajanvarauksella.: Influenssarokotukset

Katso, keitä rokotetaan ja miten saat rokotteen: Koronarokotukset

Terveysasemahaku

Jos et tiedä omaa terveysasemaasi, saat sen selville terveysasemahaun avulla.

Omaolo-oirearviot

Riittääkö omahoito? Vai tarvitsetko ammattilaisen apua? Omaolon avulla voit helposti arvioida hoitotarvetta. Palveluun kirjauduttuasi näet toimintaohjeen ja voit lähettää saamasi oirearvion terveydenhuollon ammattilaiselle, joka ottaa sinuun tarpeen mukaan yhteyttä.

Kiireellinen hoito

Jos tarvitset välitöntä kiireellistä hoitoa, voit tulla arkisin suoraan terveysasemalle sen aukioloaikoina. Asiakkaita hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä. Jos mahdollista, soita terveysasemallesi etukäteen.

Kun terveysasemat ovat kiinni, kiirevastaanotto palvelee sinua ajanvarauksella arkisin kello 16 - 20 ja viikonloppuisin kello 10 -16. Kiirevastaanotolle ohjaudut terveyspalvelujen neuvonnan kautta, puhelin 03 5657 0023.

Kiireellinen hoito ja päivystys

Etsitkö näitä?

Palvelumme

Lääkärin ja hoitajien lisäksi käytettävissäsi ovat mm. fysioterapeuttien sekä mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiantuntijoiden palvelut.

Tukea ryhmästä

Tietoa sekä tuki- ja vertaisryhmistä että elintapaohjauksen ryhmistä

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/terveysasemat

Päivitetty 24.11.2022