Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tipotien hyvinvointikeskus

Hallitus suosittelee kaikkien tilauuksien perumista ja ihmiskontaktien vähentämistä koronaviruksen takia. Tästä johtuen Tipotien yleisiä kokoontumistiloja ei voi kevään aikana varata ja nykyiset varaukset perutaan toistaiseksi.

Luentosali kaikkien käyttöön

Tipotien viidennen kerroksen luentosali on kevään ajan kaikkien toimijoiden varattavissa maksutta erilaisiin tapahtumiin, luentoihin ja ohjelmiin. Kokeilu kestää 30.6. saakka. Luentosalia voi varata Tipotien palvelunumerosta 040 712 6811 tai sähköpostitse osoitteesta virastomestarit(at)tampere.fi
Lue lisää tiedotteesta

Tipotie on keskustan alueen hyvinvointikeskus, josta löytyy saman katon alta useita alueen asukkaille suunnattuja palveluja. Hyvinvointikeskus toimii osoitteessa Tipotie 4.

Tipotien hyvinvointikeskus on osa Tampereen kaupungin tulevaisuuden palvelumallia, jonka mukaisesti alueiden palveluja keskitetään hyvinvointikeskuksiin ja lähitoreille. Tipotien hyvinvointikeskuksesta koordinoidaan keskustan alueverkoston toimintaa. Alueverkoston tapaamiset ovat kaikille avoimia ja niihin ovat tervetulleita alueen asukkaat, yhdistykset, yritykset ja palvelujen järjestäjät:

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]

Tipotien sosiaali- ja terveyspalvelut

Tipotien sosiaali- ja terveysasema
33230 Tampere

Tipotien sosiaali- ja terveyspalveluja ovat:

  • Tipotien terveysasema
  • hammashoitola
  • mielenterveyspalveluja
  • fysio- ja toimintaterapiapalveluja
  • lapsiperheiden sosiaaliasemat
  • Pyynikin äitiys- ja lastenneuvola
  • Lasten, nuorten ja perheiden yksikkö
  • Tampereen kaupungin uniyksikkö.

Liikenneyhteydet ja parkkipaikat

Tipotie-talon edestä kulkee Pirkankatu. Sen kummallakin puolella lähellä Tipotien risteystä on bussipysäkki. Pysäkillä pysähtyvät Tampereen joukkoliikenteen bussit 8, 11B, 11C, 14, 14T, 17, 20, 20R, 26, 29A, 29B, 37, 70, 70Y, 72, 74, 79A, 79B ja 81.

Bussiyhteydet: Reittioppaan reittiehdotus (täytä itse lähtöpaikkasi, määränpää on jo valmiiksi valittuna).

Tipotie-talon asiakkaita varten on noin 50 kahden tunnin (2 h) kiekollista pysäköintipaikkaa. Puolet pysäköintipaikoista sijaitsee talon viidennen kerroksen tasolla ja puolet kakkoskerroksen tasolla. Lisäksi pääoven edessä on muutamia 15 minuutin kiekollisia pysähdyspaikkoja.

Kuva: Tipotien sosiaali- ja terveysaseman kartta.

Pääsisäänkäynti

Rinteeseen rakennetun Tipotie-talon pääsisäänkäynti on viidennessä kerroksessa. Siitä pääsee hissillä eri kerroksiin. Toinen sisäänkäynti on talon toisessa kerroksessa. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on opastetaulu ja virastomestareiden neuvontapiste.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tipotie