Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vuokrattavien ja myytävien pientalotonttien haku on käynnissä

Julkaistu 24.9.2020 9.44

Tampereen kaupungin pientalotonttien hakuaika on alkanut ja kestää 22. lokakuuta 2020 saakka. Tontteja on tarjolla Hervantajärveltä, Vuoreksesta ja Multisillasta kaikkiaan 21. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Omakotitaloja rakenteilla
 

Hervantajärveltä tarjotaan haettavaksi 15 ja Vuoreksesta 3 vuokratonttia. Kiinteällä hinnalla myydään yksi tontti Vuoreksesta. Lisäksi tarjousten perusteella myydään kaksi tonttia: yksi Vuoreksesta ja yksi Multisillasta.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Näitä pientalotontteja haetaan tontinhakupalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakija on hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana saanut kaupungin pientalotontin ja vuokrannut sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tehnyt tontista kaupan.

Tarjousten perusteella myytäviä tontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Palvelupiste Frenckellin kaupunkiympäristön asiakaspalveluun.

Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Lisätietoja haettavista tonteista sekä tarkemmat hakuohjeet:

Kiinteistötoimi, tontit: [email protected]


Lisätietoja

Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777
sähköposti [email protected]

Maanvuokrasopimuksiin liittyvä asiakaspalvelu, maanvuokrien laskutus ja vuokrauksiin liittyvä raportointi. Omakotitonttihakujen järjestäminen.


Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 03 5656 6485
puhelin 040 800 4079
sähköposti [email protected]

Maanvuokrasopimuksiin liittyvä asiakaspalvelu, maanvuokrien laskutus ja vuokrauksiin liittyvä raportointi. Omakotitonttihakujen järjestäminenTeksti Raija Lindell