Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunki tukee uutta TR3fest-opiskelijatapahtumaa

Julkaistu 12.2.2020 18.10

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunta päätti 12.2.2020 tukea 4000 euron avustuksella helmikuussa järjestettävää TR3fest-opiskelijatapahtumaa. TR3fest-kaupunkifestari kokoaa Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat ensimmäiseen yhteiseen, suureen tapahtumaan 18.2.2020.

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko ja Tampereen ylioppilaskunta TREY järjestävät TR3fest-opiskelijatapahtuman yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Kaupungin avustusta haettiin tapahtuman järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin.

Uuden TR3fest-tapahtuman tarkoituksena on saattaa opiskelijoita lähemmäs yhteistä opiskelijakulttuuria ja edistää eri aloja opiskelevien mahdollisuuksia tutustua toisiinsa.

Kaupungin yhteistyö korkeakoulujen ja opiskelijajärjestöjen kanssa on tärkeää Tampereen vetovoiman, tunnettuuden ja kilpailukyvyn kehittämiseksi. Korkeakouluyhteisöjen tapahtumatarjonta on osa kokonaisuutta, jossa rakennetaan yhdessä yhteisöllistä ja elämyksellistä kaupunkikulttuuria.

– Opiskelijat ovat Tampereelle erityisen tärkeä asukasryhmä, ja haluamme olla kaupunkina tukemassa opiskelijayhteisömme vahvistumista aina kun voimme, toteaa apulaispormestari Jaakko Stenhäll.


Lisätietoja

Kilpailukykyjohtaja
Anna-Kaisa Heinämäki
puhelin 040 639 7701
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen