Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Koukkuniemen kirjasto haastaa tamperelaiset villasukkatalkoisiin

Julkaistu 17.10.2018 9.52

Tampereen kaupunginkirjaston uusin toimipiste kerää Koukkuniemen asukkaille lämpimiä paketteja jouluksi.

 

Koukkuniemen kirjasto haastaa kaikki tamperelaiset mukaan villasukkatalkoisiin hyvän asian puolesta: saadut sukat toimitetaan jouluksi Koukkuniemen vanhainkodin asukkaille. Itse neulottujen sukkien lisäksi keräykseen kelpuutetaan yhtä hyvin ostettuja sukkia sekä muuta lämmintä pikkuasustetta.

- Halusimme järjestää joulutempauksen, joka poikii toivottavasti paljon iloa ja hyötyä Koukkuniemen asukkaille. Lämpimät vaatteet ovat tarpeen, jotta ikäihmiset voivat ulkoilla myös talvella. Lisäksi sukkapaketti voi olla monen ainoa joululahja, kirjastonhoitaja Reetta Saine kertoo.

Sukkia otetaan vastaan kaikissa Tampereen kaupunginkirjaston toimipisteissä lauantaihin 15.12. saakka. Kirjasto toimittaa sukat perille Koukkuniemen vanhainkotiin ennen joulua.

Koukkuniemen kirjasto on avoinna kaikille

Koukkuniemen kirjasto avattiin alkuvuodesta 2018 Koukkuniemen alueelle, Toukola-rakennukseen. Kirjasto palvelee Koukkuniemen asukkaiden ja henkilökunnan lisäksi myös muita kaupunkilaisia. Kirjastossa voi lainata aikuisten ja lasten kirjoja, levyjä ja elokuvia, palauttaa kaikkien PIKI-kirjastojen lainoja, noutaa varauksia, käyttää asiakaskonetta ja langatonta verkkoa.

Koukkuniemen kirjastossa on laajat aukioloajat: kirjastossa voi asioida itsepalveluna ma–pe klo 7–19. Itsepalveluaikoina kirjaston ovet ovat avoinna, mutta aineiston lainaaminen ja palauttaminen tapahtuu automaatilla. Henkilökunta on paikalla Koukkuniemessä maanantaisin ja torstaisin klo 12–15.

Ulkoinen linkkiVillasukkakampanja Facebookissa

Koukkuniemen kirjasto
Toukola
Rauhaniementie 19
33180 Tampere

Avoinna
Itsepalvelukäyttö:
ma–pe klo 7-19
Palveluaukiolo:
ma ja to 12–15Lisätietoja

Tampereen kaupunginkirjasto Kirjaston kotipalvelut
Tietopalvelusihteeri
Reetta Saine
puhelin 040 637 1288
sähköposti [email protected]


Teksti Emma Salmi