Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Koko kaupungin joulukalenteri tarjoaa tunnelmallisia hetkiä joulun odotukseen

Julkaistu 30.11.2016 13.55

Koko kaupungin joulukalenteri auttaa tamperelaisia virittäytymään joulun tunnelmaan. Kalenterin jokaisesta luukusta löytyy samalle päivälle hauska ja yllätyksellinen tapahtuma joulun odotuksen ratoksi.

 

Joulukalenteriin on koottu tekemistä eri puolilta Tamperetta jokaiselle joulukuun päivälle aina jouluaattoon asti. Kalenterista löytyy muun muassa jouluaskartelutyöpajoja, glögi- ja piparihetkiä, erilaisia kulttuuririentoja ja joulumyyjäisiä. Myös jouluaaton viettämiseen löytyy kalenterista vaihtoehtoista ohjelmaa. Ohjelmaa löytyy kaiken ikäisille vauvasta vaariin ja jokaiseen makuun. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Joulukalenterin ideana on tuoda hyvää mieltä kaikille tamperelaisille ja tarjota tunnelmallisia hetkiä joulun aikaan. Tapahtumissa näkyy paitsi joulumielen kohottaminen, myös hyvän tekeminen. Esimerkiksi joulukorttipajassa pääsee askartelemaan joulukortteja Koukkuniemen vanhusten iloksi, ja kierrätystapahtuman myyjäisten tuotto käytetään Syyrian lasten hyväksi.

Tapahtumia järjestävät lukuisat tamperelaiset toimijat, esimerkiksi seurakunnat, yleishyödylliset yhdistykset ja kaupungin kulttuuripalvelut. Joulukalenterin idean takana ovat työkokeilupaikka Pajaston nuoret.

Koko kaupungin joulukalenteri löytyy kaupungin verkkosivuilta. Tutustu tapahtumatarjontaan ja löydä itsellesi mukavaa puuhaa joulun odotukseen.

Ohjelmaa joulun odotukseen löytyy myös kaupungin joulunajan tapahtumakoosteesta:


Teksti Elise Kraatila