Siirry sisältöön

Kesänäyttely 2021 Haiharan Taidekeskuksen kartanossa

Julkaistu 23.7.2021 14.57

Haiharan Taidekeskuksen kartanossa avautuu elokuussa Kesänäyttely 2021. Esillä on teoksia yhdeksältä eri taiteilijalta. Näyttelyyn on vapaa pääsy!

 

Kesänäyttely 2021

31.7.-22.8.2021 Haiharan Taidekeskus, Kartano

Haiharan Taidekeskuksen Kartanossa avautuu elokuussa jo perinteeksi muodostunut Kesänäyttely. Tämän vuoden kesänäyttelyssä on esillä teoksia taiteilijoilta, joilla on erityinen suhde Haiharaan, ja jotka ovat olleet merkittävästi mukana Haiharan Taidekeskuksen toiminnassa vuosien varrella. Haiharan Taidekeskus on toiminut Tampereen Kulttuuripalveluiden toimesta paikkana taiteelle ja kulttuurille vuodesta 1994. Osa näyttelyn taiteilijoista ovat olleet esimerkiksi taideohjaajana tai töissä Haiharassa. Näyttelyssä on esillä muun muassa valokuvia, maalauksia, piirroksia ja installaatioita. Näyttelyn on kuratoinut Tampereen Kaupunkikulttuuriyksikön näyttelytoiminnan koordinaattori Jarno Vesala.

Näyttelyn taiteilijat:

Lars Holmström, Visa Knuuttila, Maija Kovari, Janne Laine, Hannamari Matikainen, Katri Mononen, Ilkka Väätti, Viggo Wallensköld, Jenni Yppärilä.

Opastuskierros näyttelyyn tiistaina 3.8. kello 14.30. Opastuskierros toteutetaan hauskalla ja osallistavalla VTS-menetelmällä (Visual Thinking Strategies), joka ei vaadi osallistujilta aikaisempaa tietoa taiteesta, vaan kuvaa tarkastellaan yhdessä tulkitsemalla. Vetäjänä Inka Hannula. Kierrokselle on vapaa pääsy!


Haiharan taidekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 8 km:n päässä Tampereen keskustasta. Linja-auto numero 10 menee suoraan Keskustorilta noin 20 minuutissa Haiharan taidekeskukselle.

Haiharassa huolehditaan tehostetusti siivouksesta sekä kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla Haiharan taidekeskukseen, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, Haiharaan ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.


Lisätietoja

Kulttuurituottaja
Päivi Hirsiaho
sähköposti [email protected]


Teksti Päivi Hirsiaho

Kuvat Visa Knuuttila