Siirry sisältöön

Kirjastossa tapahtuu

Koronapassi

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa, edellytetään koronapassin esittämistä sisäänpääsyssä 24.11.–19.12.2021. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.

Kirjastossa ei tarvitse esittää koronapassia, kun asioit lainaus- tai kokoelmapalveluissa. Huonontuneesta koronatilanteesta ja uusista kokoontumisrajoituksista johtuen kirjaston tapahtumiin otetaan ajalla 24.11.–19.12.2021 enintään 100 hengen yleisö, joissa ei tarvitse esittää koronapassia.

Kirjastoissa saat henkilökunnalta opastusta koronapassin lataamiseen tai tulostamiseen. Sampolan ja Hervannan kirjastojen tietotoreilla on tarjolla henkilökohtaista opastusta palveluaikana, ja myös muissa kirjastoissa saat apua sekä asiointiin että tulostamiseen (tulosteet à 0,30 €). Sinun pitää kuitenkin itse pystyä asioimaan Omakannassa. Henkilökunta voi tässä vain opastaa.

Lue lisää tiedotteesta:

Koronapassi käyttöön Tampereen kaupungin tiloissa järjestettävissä yli 100 hengen yleisötilaisuuksissa Julkaistu 24.11.2021
Katso kuinka saat koronapassin käyttöösi:
Koronatodistus (koronapassi)

Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Tällä sivulla näkyvät sekä tulevat paikan päällä kirjastoissa järjestettävät että virtuaalisesti toteutettavat tapahtumat. Kirjaston tapahtumiin on vapaa pääsy. Koronatilanteen vuoksi muutokset ovat kuitenkin mahdollisia: tapahtumia voidaan joutua perumaan, osallistujamääriä rajoittamaan tai live-tapahtumia siirtämään verkkoon. Mahdolliset muutokset päivitetään heti kyseisen tapahtuman tietoihin, joten tarkistathan tiedot vielä tapahtuman lähestyessä. Kiitos!