Lastenkulttuurikeskus Rulla avautuu jälleen 8.5.

Lastenkulttuurikeskus Rulla avautuu keskiviikkona 8.5. kello 12 Kulttuuritalo Laikun ja Rullan julkisivuremontin meluisimman vaiheen jälkeen. Helatorstaina 9.5. Rulla on suljettu, mutta muutoin palataan normaaleihin aukioloaikoihin. Rulla on avoinna 20.6. saakka.

Lastenkulttuuri näkyy myös Rullan seinien ulkopuolella. Rullan draamaseikkailu vierailee Metso goes GREEN -tapahtumassa lauantaina 4.5. sekä Tiitiäisen satupuiston avajaisissa Näsinpuistossa lauantaina 15.6. Draamaseikkailulla juhlistetaan Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta, jossa päästään muun muassa Herra Piipoon, Haitulan sekä Tunteellisen Siilin matkaan. Sunnuntaina 9.6. Laikkuun mahtuu koko maailma -tapahtuma valtaa Kirjastonpuiston. Kulttuurisesti moninaisessa tapahtumassa luvassa upeita esityksiä Laikunlavalla, eri toimijoiden esittelyjä, taidepajoja sekä iloista juhlatunnelmaa.

Rulla on kesätauolla 21.6.-9.8. välisen ajan. Syyskausi käynnistyy lauantaina 10.8. ja samalla avautuu Rullan oma Maalaa maailma! -näyttely, joka kutsuu lapset ja perheet ihmettelemään ja taiteilemaan sekä värittämään yhteistä taikamaailmaa ja sen tarinoita.   


Muutokset mahdollisia.

Lisätietoja

Piia Karkkola
Johtava koordinaattori
Puhelin:
040 481 0911
Teksti: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa