Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Raitiotien rakentaminen tuo kulkureittien muutoksia Tekunkadulle

Julkaistu 12.4.2017 14.25

Raitiotieallianssi aloittaa Tampereen Kaupissa Tekunkadulla raitiotien rakentamiseen liittyviä johtosiirtotöitä sekä paalutus-ja pontitustöitä viikolla 16, 18.4. alkaen.

Työt vaikuttavat alueen pyöräily-ja jalankulkureitteihin ja alkukesästä myös kulkuun Tampereen ammattikorkeakoulun pysäköintialueelle. Pontitus- ja paalutustyöt aiheuttavat melua ja tärinää.

Tekunkadulta ei töiden aikana ole pääsyä Kekkosentien pyöräily-ja jalankulkureitille, jonne kulku suljetaan 13. huhtikuuta. Kekkosentieltä Kaupin suuntaan pääsee pyörällä Teiskontien ja Kuntokadun kautta. Litukan siirtolapuutarhalle on kulku Tekunkadun alkupäästä. Tässä työvaiheessa ajoneuvoilla on kulku normaalisti TAMKin pysäköintipaikalle, mutta pysäköintialueelta poistuu muutama pysäköintiruutu. Myöhemmin, alkukesästä, työalue laajenee ja ajoneuvojen kulku Tekunkadulta TAMK:n eteläisimmälle pysäköintialueelle poistuu.

Tekunkadulla siirretään johtoja pois tulevan radan alta. Toukokuussa aloitetaan Kekkosentien sillan rakennustyöt, jotka ulottuvat myös Tekunkadulle.

Lisäksi Tekunkadulla tehdään rakennustöiden aikaisen tukikaivannon pontitustöitä sekä raitiotiesillanpaalutustöitä. Pontitustyöt alkavat viikolla 16 ja sillan paalutustyöt toukokuun alussa. Töiden arvioitu kesto on kesäkuun alkuun. Melua ja tärinää aiheuttavia töitä tehdään klo 7.00 - 18.00 välisenä aikana. Pääasiallinen työskentelyaika raitiotien rakennustyömaalla on klo 6.00 - 20.00.


Lisätietoja

Raitiotieallianssi
Lohkopäällikkö
Olli Tuomisto
puhelin 040 8690 874

Projektipäällikkö
Mikko Nyhä
puhelin 040 863 0450


Teksti Marja Merta