Siirry sisältöön

Ikärajaton Extra-päivä tarjoaa luovaa tekemistä kaikenikäisille

Julkaistu 28.8.2017 16.50

Extra-päivänä Monitoimitalo 13:n kädentaitokerros on avoinna kaikenikäisille. Kädentaidoissa voi esimerkiksi taiteilla itselleen kierrätysmateriaaleista korun, kokeilla savitöitä tai ommella ja suunnitella vaatteita.

Ompelukone ja ompelutarvikkeita
 

Ikärajaton Extra-päivä on jatkoa viime vuoden Afterwork-iltapäiville, joiden tarkoituksena oli kannustaa kaikenikäsiä tamperelaisia kokeilemaan uusia harrastuksia arki-iltapäivisin. Kävijöiltä saadun positiivisen palautteen takia Monitoimitalo 13:ssa tarjotaan tänäkin syksynä ikärajatonta toimintaa. Nyt kädentaitokerroksen ovet ovat avoinna kaikille aina jokaisen kuukauden viimeisenä tiistaina. Ensimmäinen Extra-päivä on 29.8. klo 13–19.

Extra-päivänä kädentaitokerroksessa voi opetella uusia taitoja tai hioa vanhoja. Kerroksessa on 4 erilaista pajaa: keramiikka, korula, tekstiili ja verstas. Osaavat ohjaajat opastavat ja auttavat kävijöitä. Ohjaus ja laitteiden käyttö on ilmaista, mutta materiaaleista peritään maksu. Materiaalimaksua varten mukaan kannattaa varata käteistä rahaa.


Lisätietoja

Nuorten Tampere - kädentaidot
puhelin 040 806 3281


Teksti Ilana Pantzar