Siirry sisältöön

Laikun ystävänpäivän Kohtaamisia-työpajat

Julkaistu 24.1.2020 22.06

Aika: 14.2.2020 16.00 – 18.00
Paikka: Kulttuuritalo Laikku

Tapahtumalaji: Terveys ja hyvinvointi, Työpajat
Järjestäjä: Kulttuuritalo Laikku, Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut
Yhteystiedot: Ennakkoilmoittautuminen 12.2. mennessä sähköpostitse venla.moisala(at)tampere.fi.
Otsikoi sähköpostisi sanoilla "ILMOITTAUTUMINEN TYÖPAJA" ja ilmoita nimesi ja tieto siitä, kumpaan työpajaan olet tulossa.


Kulttuuritalo Laikku haluaa tuoda uuden näkökulman ystävänpäivään. Mitä jos ystävänpäivä olisikin päivä, jona kohdataan uusia ihmisiä ja löydetään mahdollisesti uusia ystäviä kulttuurin, rennon keskustelun ja erilaisten mukavien toimintojen äärellä?

 

Löydä uusia kavereita Laikun Ystävänpäivässä!

Kohtaamisia-työpajat järjestetään Kulttuuritalo Laikun Luentosalissa klo 16 ja klo 17.

Työpajoissa yhteisöpedagogi (AMK) Kristiina Puukko tutustuttaa osallistujia toisiinsa. Luvassa on helppoja ja hauskoja tutustumis- ja kohtaamisharjoituksia rennossa ilmapiirissä. Yhden työpajan kesto on 45 minuuttia. Päälle kannattaa laittaa rennot vaatteet, joissa voi kevyesti liikkua. Työpajassa ollaan ilman kenkiä, joten mukaan voi halutessa ottaa vaikka villasukat tai tossut.

Ennakkoilmoittautuminen 12.2. mennessä sähköpostitse venla.moisala(at)tampere.fi.
Otsikoi sähköpostisi sanoilla "ILMOITTAUTUMINEN TYÖPAJA" ja ilmoita sähköpostissa nimesi ja tieto siitä, kumpaan työpajaan olisit tulossa:

• työpaja A.) klo 16-16:45
• työpaja B.) klo 17-17:45

Myös paikan päällä voi ilmoittautua, mikäli työpajassa on vielä tilaa.
Työpajat on suunnattu täysi-ikäisille ja ne ovat maksuttomia - tule paikalle avoimin mielin ja sellaisena kuin olet.

Lisätietoa ohjaajasta:
Kristiina Puukko on 43-vuotias yhteisöpedagogi (AMK). Hän työskentelee yhteisöllisyyden, osallisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Puukko haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, tutustua itseensä ja toisiin, löytää etsimänsä. Erityisosaamista hänellä on toiminnallisten menetelmien käytöstä ryhmien ohjaamisessa ja hän on luonut erilaisia kohtaamisen areenoita jo 15 vuoden ajan.