Siirry sisältöön

Metso LIVE – Rosita Luu

Julkaistu 25.8.2021 15.44

Aika: 23.9.2021 18.00 – 19.00
Paikka: Pääkirjasto Metson musiikkiosasto ja virtuaalitapahtuma

Tapahtumalaji: Musiikki ja konsertit
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto ja Kulttuuripalvelut

Rosita Luu esiintyy duona Hullu Ruusustakin tutun kitaristi Antti Hermajan kanssa. Kirjastonhoitaja Mikko Salonen haastattelee artisteja.

Rosita Luu.
 

Emma-ehdokkuuden Samettisuu-albumillaan saanut Rosita Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektrosta, soulista kuin kantristakin. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä sanoituksien lisäksi.

Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Rosita Luu valittiin vuonna 2021 YleX:n tulevaisuuden tähtiä ennustavaan Läpimurto-listaukseen.

Metso LIVEssä Rosita Luu esiintyy duona Hullu Ruusustakin tutun kitaristi Antti Hermajan kanssa. Kirjastonhoitaja Mikko Salonen haastattelee artisteja ennen konserttia.

Huom.!
Mahdollisista koronarajoituksista johtuen yleisöä otetaan tällä hetkellä musiikkiosastolle vain 50 henkilöä. Ilmoittaudu Metson musiikkiosastolle: [email protected] tai p. 040 806 4918.
Paikalle otettava yleisömäärä saattaa vielä muuttua, joten seuraa tätä tapahtumasivua ja kirjaston tiedotuskanavia sekä sosiaalista mediaa pysyäksesi ajan tasalla. Tapahtumaa voi seurata myös verkkotapahtumana kotisohvalta.
Tapahtumassa on vahva maskisuositus.

Ulkoinen linkkiRosita Luu altagency.fi/artists/rosita-luu/

Ulkoinen linkkiRosita Luu Facebookissa https://www.facebook.com/rositaluu2018

Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumien osallistujamäärää saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteesta johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.

Hygienia ja turvavälisäännöt ja -ohjeet koskevat myös kirjastojen ulkoalueilla järjestettäviä tapahtumia.