Siirry sisältöön

Linnainmaan terveysasema

Linnainmaan terveysaseman sisäänkäynti.
Linnainmaan terveysasema
puhelin 03 5657 9023

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

faksi 03 5657 9077
33580 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15


Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3259, ma - pe klo 10 - 11


Facebook

Yhteydenotto ja ajanvaraus

Kun tarvitset terveysasemasi palveluja, lähetä sähköinen yhteydenottolomake terveysasemallesi. Lomake on vaivattomin yhteydenottotapa, sillä siihen voit kirjoittaa kuvauksen hoidon tarpeestasi. Kuvauksesi perusteella sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän aikana. Vaihtoehtoisesti voit soittaa terveysasemallesi arkipäivisin klo 8 - 16 ja aattopäivinä klo 8 - 15: puhelin 03 5657 9023.

Jos sinulla on yhteyshenkilö ja olette sopineet sähköisten viestien käytöstä, voit lähettää hänelle sähköisen viestin. Yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä viestisi perusteella.

Kiireettömissä asioissa voit varata vastaanottoajan hoitajalle verkkoasioinnin kautta.

Yhteydenottolomakkeen, sähköiset viestit ja hoitajan ajanvarauksen löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Kuulo- ja puhevammaiset voivat ottaa yhteyttä ajanvarausasioissa lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, miten hänen asiaansa hoidetaan eteenpäin, jos ajan varaaminen ei ole mahdollista heti. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Kiireelliset asiat: Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, voit soittaa terveysasemallesi tai asioida paikan päällä terveysasemasi aukioloaikoina. Terveysasemasi ollessa suljettuna ota yhteys terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023).

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Palvelut

Linnainmaan terveysasema on osa Koilliskeskusta , josta löytyvät terveysaseman ohella hammashoitola, laboratorio, neuvola, nuorisopalvelut, kirjasto ja apteekki. Terveysasema järjestää ryhmätoimintaa , esim. Marevan-tietoiskuja sekä painonhallinta- ja tupakkaryhmiä. Liikuntaneuvontaa annetaan ajanvarauksella: aika 45 minuutin mittaiseen maksuttomaan neuvontaan varataan terveysaseman kautta, erillistä lähetettä ei tarvita.

Sosiaaliohjaaja on tavattavissa ilman ajanvarausta torstaiaamuisin klo 9 - 12. Torstai-iltapäivät sosiaaliohjaaja palvelee ajanvarauksella. Sosiaaliohjaaja auttaa mm. rahahuoliin, avioeroon, työttömyyteen ja päihteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Hän kertoo asiakkaan oikeuksista ja tarvittaessa ohjaa eteenpäin muihin palveluihin. Sosiaaliohjaajalta saa opastusta myös hakemusten täyttämisessä.

Pyrimme hoitamaan asiakkaamme niin, että hänen toiveensa ja tarpeensa tulevat kuulluksi ja hoito sujuu joustavasti ja ammattitaidolla. Terveysaseman toimintaa kehitetään yhdessä asiakasraadin kanssa.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Henkilökunta

15 lääkäriä, 16 sairaanhoitajaa, neljä terveydenhoitajaa, lähihoitaja, dehkohoitaja, diabeteshoitaja, liikuntaneuvoja, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi ja päihdehoitaja


Terveyskeskuslääkärit: Hannu Jaatinen, Juha-Heikki Henttonen, Johanna Junttari, Marielle Kahiluoto,Outi Koskinen, Elina Larja, Riina Liuha, Petteri Muola, Sanna-Kaisa Naskali, Antti Oinonen, Jenni Ollikka, Laura Oravala, Arja Vira, Sanni Välimäki ja Anna Ånäs


Sairaanhoitajat: Jussi Aho, Tuula Asikainen, Noora Echeverria, Anna Hahtala, Jenni Hakojärvi, Emmi Halme, Outi Keränen, Leena Kiuru, Kirsi Koivu, Iina Lampinen, Annika Laurell, Elina Leppänen, Katri Lindroos, Piia Lintunen, Vilma Naumanen, Tarja Ojaniemi, Terhi Salmi ja Anu Teiskonlahti


Terveydenhoitaja
Mirja Kauppila
puhelin 040 801 2725

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30


Terveydenhoitaja
Kirsti Jantunen-Aalto
puhelin 050 405 2768

Soittoaika arkisin klo 12.00–12.30


Terveydenhoitaja
Päivi Simi
puhelin 040 806 3718

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30


Terveydenhoitaja
Jenni Rajanen
puhelin 040 703 3465

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30