Siirry sisältöön

Linnainmaan terveysasema

Valokuva: Linnainmaan terveysasema
Linnainmaan terveysasema
puhelin 03 5657 9023

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

faksi 03 5657 9077
33580 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15

Bussiyhteydet: Reittioppaan reittiehdotus (täytä itse lähtöpaikkasi, määränpää on jo valmiiksi valittuna).

Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3259, ma - pe klo 10 - 11


Linnainmaan terveysasema on osa Koilliskeskusta , josta löytyvät terveysaseman ohella hammashoitola, laboratorio, neuvola, nuorisopalvelut, kirjasto ja apteekki. Terveysasema järjestää ryhmätoimintaa , esim. Marevan-tietoiskuja sekä painonhallinta- ja tupakkaryhmiä. Liikuntaneuvontaa annetaan ajanvarauksella: aika 45 minuutin mittaiseen maksuttomaan neuvontaan varataan terveysaseman kautta, erillistä lähetettä ei tarvita.

Sosiaaliohjaaja on tavattavissa ilman ajanvarausta torstaiaamuisin klo 9 - 12. Torstai-iltapäivät sosiaaliohjaaja palvelee ajanvarauksella. Sosiaaliohjaaja auttaa mm. rahahuoliin, avioeroon, työttömyyteen ja päihteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Hän kertoo asiakkaan oikeuksista ja tarvittaessa ohjaa eteenpäin muihin palveluihin. Sosiaaliohjaajalta saa opastusta myös hakemusten täyttämisessä.

Pyrimme hoitamaan asiakkaamme niin, että hänen toiveensa ja tarpeensa tulevat kuulluksi ja hoito sujuu joustavasti ja ammattitaidolla. Terveysaseman toimintaa kehitetään yhdessä asiakasraadin kanssa.

Facebook

Yhteydenotot terveysasemalle

Kun tarvitset terveysasemasi palveluja, lähetä sähköinen yhteydenottolomake terveysasemallesi, jolloin sinuun ollaan yhteydessä kolmen työpäivän kuluessa. Lomake on vaivattomin yhteydenottotapa. Vaihtoehtoisesti voit soittaa terveysasemallesi sen aukioloaikoina numeroon 03 5657 9023.

Jos sinulla on yhteyshenkilö ja olette sopineet sähköisten viestien käytöstä, voit lähettää hänelle sähköisen viestin. Yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä viestisi perusteella.

Yhteydenottolomakkeen sekä sähköiset viestit löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Kiireelliset asiat: Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, voit soittaa terveysasemallesi tai asioida paikan päällä terveysasemasi aukioloaikoina. Terveysasemasi ollessa suljettuna ota yhteys terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023).

Kuulo- ja puhevammaiset varaavat ajan lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Henkilökunta

15 lääkäriä, 18 sairaanhoitajaa, kolme terveydenhoitajaa, dehkohoitaja, diabeteshoitaja, liikuntaneuvoja, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi ja päihdehoitaja


Terveyskeskuslääkärit: Hannu Jaatinen, Antti Oinonen, Oravala Laura, Arja Vira, Anna Ånäs, Marielle Kahiluoto, Riina Liuha, Juha-Heikki Henttonen, Hanna Forss, Milla Kelahaara, Katja Korpela, Petteri Muola ja Tiitus Laine


Sairaanhoitajat: Tuula Asikainen, Vilma Naumanen, Jenni Hakojärvi, Leena Kiuru, Kirsi Koivu, Tarja Ojaniemi, Noora Echeverria, Terhi Salmi, Anu Teiskonlahti, Emma Korhonen, Jussi Aho, Annika Laurell, Anna Hahtala, Outi Keränen, Vilma Naumanen, Katri Lindroos, Iina Lampinen ja Emmi Halme


Terveydenhoitaja
Mirja Kauppila
puhelin 040 801 2725

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30


Terveydenhoitaja
Kirsti Jantunen-Aalto
puhelin 050 405 2768

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30


Terveydenhoitaja
Päivi Simi
puhelin 040 806 3718

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30


Terveydenhoitaja
Niina Sallinen
puhelin 050 500 2153

Soittoaika ma - to klo 12 - 13