Siirry sisältöön

Nekalan kirjasto

Kirjaston palvelut 10.5. alkaen

Rajoituksia palveluissa lievennetään 10.5. alkaen. Kirjastojen kokoelmatilat avataan eli asiakkaat pääsevät hyllyille hakemaan lainattavaa. Myös lehtisalit avataan lehtien lainaamista ja lyhytaikaista lehtien lukua varten. Työskentely- ja harrastustilat ovat pois käytöstä. Kirjastoissa suositellaan edelleen vain pikaista asiointia.


Ulkoinen linkkiLisätietoa käytännöistä


Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Nekalaan koulutalon piha-alueelle avattiin uusi kirjasto 7.9.2020. Uusi konttikirjasto on Suomen ensimmäinen siirtokelpoiseen vuokrakonttiin rakennettu kirjasto. Kompakti, mutta toimiva kirjasto on värikäs ja kodikas.

Ovet auki kirjastokortilla

Nekalan kirjasto toimii omatoimikirjastoperiaatteella. Kirjastoon ovet aukeavat joka päivä kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla. Kirjastossa ei ole säännöllisesti henkilökuntaa paikalla, vaan asiointi onnistuu lainaus- ja palautusautomaateilla. Kirjastossa voi myös lukea lehtiä, opiskella tai työskennellä sekä käyttää asiakaskonetta ja tulostinta.

Aukiolot

Yhteystiedot

Nekalan kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7811
Nekalan koulu
33900 Tampere


Langaton verkko

Palautusluukku

Koirien kanssa asiointi

Lyhyt asiointi hyvin käyttäytyvän koiran kanssa sallittu. Omistajan on huolehdittava, ettei koira pääse muiden asiakkaiden luo.

Ovissa kyynärkytkimet.

  • Luiska
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Avustavat koirat


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/nekalankirjasto

Muualla verkossa

Facebook-logo.