Tampereen kaupunki palkitsee Dancers-cheertanssijoukkueen menestyksestä

Tampereen kaupunki on myöntänyt 10 000 euron tunnustuspalkinnon Dream Team Cheerleaders DTC ry:n Dancers -cheertanssijoukkuelle. Joukkue voitti viime vuonna Suomen ja Euroopan mestaruudet.

Kaupunki huomioi merkittävästä urheilumenestyksestä tamperelaisia tai tamperelaisseuroja edustavia urheilijoita. Muissa kuin kuin olympia- ja paralympialajeissa SM-, EM- tai MM-tasolla menestyminen huomioidaan 10 000 euron tunnustuspalkinnolla tai kaupunginhallituksen harkinnan mukaan. 

Kaupunginhallitus hyväksyi Dancers-joukkueen palkitsemisen kokouksessaan 6.5.2024, vuonna 2021 hyväksyttyjen palkitsemisen periaatteiden mukaisesti. Dream Team Cheerleaders DTC ry:n Dancers -cheertanssijoukkue voitti kultaa Helsingissä 10.–11.6.2023 järjestetyissä Suomen mestaruuskilpailuissa sekä Italian Veronassa 30.6.–2.7.2023 järjestetyissä Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Lisätietoja

Jukka Etu-Seppälä
Liikunta- ja nuorisojohtaja
Puhelin:
050 342 2812
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa