Siirry sisältöön

Verkkoasiointi

Terveyspalvelujen verkkoasiointipalvelut ovat pois käytöstä 17.4.2021 klo 22 - 18.4.2021 klo 5.30 välisenä aikana potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi. Katko ei koske suun terveydenhuollon verkkoasiointia.


Koronarokotukset

Milloin rokotetaan mitäkin väestöryhmää? Missä ja milloin rokotuksia annetaan? Ajanvaraus koronarokotukseen

Kuva: Sähköiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Verkon kautta voit mm. varata terveydenhuollon vastaanottoaikoja, täyttää esitietolomakkeita ja hakea vammaispalvelulain mukaista palvelua tai taloudellista tukea.

Asiointi vaatii yleensä tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Ohjevideolla käydään läpi sähköisten terveyspalvelujen perustoiminnot:


Sähköisten terveyspalvelujen käyttö edellyttää suostumusta. Sen voit antaa joko asioidessasi terveyspalveluissa tai tehdä sähköisesti. Linkki suostumuslomakkeeseen löytyy verkkosivuilta kunkin asiointipalvelun tietojen yhteydestä.

Voit hoitaa verkossa sekä omia että läheistesi terveydenhuollon asioita. Jos asioit jonkun toisen puolesta, tarvitaan siihen hänen suostumuksensa: Asioi toisen puolesta

Jos käytät asiointipalvelua julkisessa tilassa (esim. kirjastossa) olevalta koneelta, täytyy ulos kirjautumisen jälkeen tyhjentää selaimen välimuisti ja sivuhistoria sekä sulkea selain. Lisäksi tulee poistaa mahdolliset tietokoneen kovalevylle tallennetut liitetiedostot.

Sähköiset terveyspalvelut

Ulkoinen linkkiKirjaudu sähköisiin terveyspalveluihin

Asiointi vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Sähköiset sosiaalipalvelut

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/soteasiointi