Lasten ja nuorten Masseista mahiksia -toimintarahan haku on auki marraskuun ajan

Masseista mahiksia -toimintarahalla lasten ja nuorten ryhmät pääsevät toteuttamaan omia ideoitaan, tapahtumia ja projekteja. Toimintarahaa jaetaan Massipäivässä 30.1.2024. Haku Massipäivään on auki 1.–30.11.2023.

Massipäivä koostuu kahdesta osuudesta: messuista ja gaalasta. Messuilla hakijaryhmät esittelevät ideaansa lapsista ja nuorista koostuvalle raadille sekä vieraileville koululuokille. Gaalassa raati julkaisee toimintarahan saajat.

Toimintarahaa myönnetään vapaa-aikana tapahtuvaan toimintaan sekä päiväkoti- tai koulupäivän aikana tapahtuviin yhteisöllisyyttä tukeviin projekteihin. Sitä myönnetään projekteille, jossa lapset ja nuoret ovat aktiivisia eli ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat toimintansa itse. Toimintarahalla on tarkoitus tuottaa iloa ja toimintaa muille lapsille ja nuorille eikä sitä voi hakea ryhmän sisäiseen toimintaan. Yhdelle tapahtumalle tai toiminnalle voidaan myöntää enintään 1000 euroa toimintarahaa

Toimintarahaa jakavat Tampereen kaupungin liikunnan- ja nuorison, perusopetuksen sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluryhmät.

 

Lisätietoja

Justiina Lampila
Puhelin:
040 672 6742
Jaa sosiaalisessa mediassa