Löydä oma polkusi luovalle alalle

Tampereen Ohjaamo kutsuu alle 30-vuotiaat tutustumaan luovien alojen koulutus- ja työllistymismahdollisuuksiin. "Askelia luovalle alalle" –tapahtuma järjestetään 22.11.2023 kello 16–18.

Askelia luovalle alalle –tapahtuman aikana esitellään erilaisia tarinoita siitä, miten luovilta aloilta voi saada töitä ja millaisia opiskelumahdollisuuksia alalla on. Mukana on rap-muusikko Kalle Kinos kertomassa urastaan. Paikalla on myös muita musiikin, näyttelijäntyön, kuvataiteen, kirjoittamisen, pelialan ja tanssin ammattilaisia. Luovilla aloilla kouluttautumis- ja työllistymismahdollisuudet voivat olla hyvinkin erilaisia, ja tapahtuma tarjoaa arvokasta tietoa ja kontakteja näiden alojen asiantuntijoilta. 

Tapahtuma on suunniteltu matalan kynnyksen tilaisuudeksi, jossa voidaan keskustella ja kysyä avoimesti kysymyksiä paikalla olijoilta. Illan aikana on mahdollisuus tavata sekä entisiä että nykyisiä opiskelijoita ja alan ammattilaisia, jotka jakavat omia tarinoitaan siitä, miten ovat päätyneet luoville aloille. 

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä siitä peritä pääsymaksua. Illan aikana tarjolla on myös kahvia ja teetä.

Lisätietoja

Tellu Mattila
Tiimiesimies
Puhelin:
040 661 2204
Teksti: Tuija Jaatinen
Kuvat: Tuija Jaatinen ja Loasteeze
Jaa sosiaalisessa mediassa