Lasten Pirkkaset- kulttuurikuukausi hakee kiertävää esiintyjää ajalle 1.2.-29.2.2024

Lastenkulttuurikuukausi Lasten Pirkkaset hakee kiertävää esiintyjää ja pyytää tarjouksia lapsille suunnatuista esityksistä ja työpajoista. Maksuttomien tapahtumien kohdeasiakkaina ovat 0-12-vuotiaat lapset perheineen. Haku on avoinna 25.9.-9.10. välisen ajan Pirkanmaan kulttuuripankissa.

Lasten Pirkkasten kiertävä esiintyjä esiintyy n. 20 kertaa Pirkanmaan eri kunnissa helmikuun aikana. Esiintymistiloina ovat erilaiset tilat, kuten kirjastot, koululuokat tai kulttuurikeskukset. Haun tai esiintyjän taiteenlajia ei ole rajattu, mutta esityksessä tai työpajassa tulee ottaa huomioon Lasten Pirkkasten vuoden 2024 teema "Kivaa kirjaimilla". Tarkoituksena on kannustaa lapsia ja aikuisia tarinoiden, sanaleikin ja lukuilon maailmaan.  

Haku Pirkkasten kiertäväksi esiintyjäksi toteutetaan Pirkanmaan kulttuuripankissa osoitteessa www.kulttuuripankki.fi ja se päättyy 9.10.2023.  Haku toteutetaan palvelussa tarjouspyyntönä ja se vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Palvelun käyttö on maksutonta. Valinnat tehdään 31.10. mennessä  ja yksityiskohdista sovitaan valittujen toteuttajien kanssa erikseen. Pidätämme oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen esittäneistä tarjoajista.

 

Miten voit tehdä tarjouksen:
1. Mene verkko-osoitteeseen www.kulttuuripankki.fi

2. Mikäli sinulla ei ole vielä profiilia Kulttuuripankissa, tulee sinun luoda oma profiili, että voit osallistua tarjoushakuun. Liittyminen on maksutonta.
3. Klikkaa sivun yläreunassa olevaa rekisteröidy-linkkiä. Valitse Tekijä-vaihtoehto ja täytä rekisteröitymislomakkeen tiedot.
4. Tämän jälkeen odota, että Kulttuuripankin ylläpito hyväksyy profiilisi. Tähän menee 1-2 arkipäivää. Sinulle ilmoitetaan hyväksymisestä sähköpostitse.
5. Kun profiilisi on hyväksytty, mene osoitteeseen www.kulttuuripankki.fi ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
6. Sen jälkeen klikkaa Tarjouspyynnöt-linkkiä, niin löydät Lasten Pirkkasten kiertävä esiintyjä -haun tiedot ja ohjeet.

 

Lisätietoja

Niina Niiniluoto
Projektipäällikkö
Puhelin:
050 364 6134
Teksti: Niina Niiniluoto
Kuvat: Lastenkulttuuri
Jaa sosiaalisessa mediassa