Tuu töihin -rekrytapahtumat järjestetään tänä syksynä toimialakohtaisesti

Tuu töihin -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen. Työnhakijat pääsevät tutustumaan teollisuus-, palvelu- ja sotealan työnantajien edustajiin alakohtaisesti kolmena eri päivänä syyskuussa. Tapahtuma tarjoaa suoran yhteyden rekrytoiviin yrityksiin ja oppilaitoksiin, haastattelumahdollisuuksia ja parhaassa tapauksessa jopa päivän aikana tapahtuvan työllistymisen.

Tuu töihin -rekrytointitapahtuma toteutetaan jo kolmatta kertaa – tällä kertaa toimialoittain. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen järjestämissä rekrytointitilaisuuksissa on mukana useita työnantajia ja oppilaitosten edustajia. He esittelevät oman toimialansa työpaikka- ja koulutustarjontaa seuraavasti:

  • Teollisuusalat 12.9.2023 kello 12–16
  • Palvelualat 13.9.2023 kello 12–16
  • Sotealat 27.9. 2023 kello 12–16

Tapahtumat järjestetään Finlaysonin Kohtaamisia.-tilassa, osoitteessa Satakunnankatu 18 A ja verkossa Tavata-alustalla.

Luvassa on myös inspiroivia puheenvuoroja toimialojen edustajilta. Puhujina ovat tubettaja ja HPC Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Lauri Vuohensilta, somevaikuttaja ja puhtausalan ammattilainen Aurikatariina sekä eetikko ja arvofilosofi Antti Kylliäinen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Haastattelut järjestyvät jo paikan päällä tai verkossa

Aiemmista Tuu töihin -tapahtumista saadun palautteen perusteella työnhakijat ja työnantajat arvostavat mahdollisuutta kahdenkeskiseen haastatteluun jo tapahtuman aikana. Se on mahdollista joko kasvokkain tai verkon välityksellä Tavata-alustalla. Haastatteluja voidaan toteuttaa myös tapahtuman jälkeen.

–Järjestämmekin Tuu töihin -tapahtumat nyt toimialoittain, jotta työnhakijan tai koulutusta etsivän on entistä helpompi sopia haastatteluja heitä eniten kiinnostavien työnantajien tai oppilaitosten kanssa. Kävijöille esitellään tarkasti työpaikat ja koulutukset sekä niiden kielitaitovaatimukset, kertoo yrityskoordinaattori Timo Riipinen.

Palvelupäällikkö Elina Wallin kannustaa osallistumaan syyskuun rekrytointitapahtumiin.

–Työnhakijana tapaat erilaisia työnantajia ja ovet voivat haastattelujen kautta avautua uudenlaisiin mahdollisuuksiin nopeastikin. Työnantajana pääset haastattelemaan monenlaisista taustoista tulevia henkilöitä. Monimuotoinen työyhteisö on yritykselle sekä kilpailuetu että voimavara. 

Koulutustietoa tai CV:n hiontaa

Mukana on myös oppilaitosten edustajia, joita voi tavata koko tapahtuman ajan. Näin varmistetaan, että myös kouluttautumista tavoittelevat henkilöt pääsevät verkostoitumaan ja kysymään neuvoa. Osa Tuu töihin -konseptia on myös suosittu CV-nurkka, jossa voi hankkia itsestään uuden valokuvan ilmaiseksi. Paikan päällä voi myös hioa ansioluettelonsa ajan tasalle ammattilaisen avulla.

Näin varaat itsellesi keskusteluajan tai työhaastattelun Tavata-alustan kautta:

1. Rekisteröidy Tavataan heidän verkkosivuillaan. Tarvitset nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanan. Rekisteröityneet työnhakijat eivät näe toisiaan.

2. Huomio! Kun rekisteröidyt palveluun, Tavata Global Oy tallentaa antamasi tiedot omaan rekisteriinsä. Tutustu heidän tietosuojaselosteeseensa Tavata Global Oy:n verkkosivuilla.

3. Liity tapahtumaan mukaan ”Liity koodilla”-painikkeesta. Teollisuus- ja palvelualojen tapahtuman koodi on RECNMO. Sotealojen tapahtuman koodi julkaistaan 16.9.

4. Lähetä tapaamispyyntö työnantajalle tai oppilaitokselle joko etä- tai lähihaastatteluun. Löydät heidät Näytteilleasettajat-välilehdeltä.

Lisätietoja tapahtumasta saat osoitteesta tapahtumat.tampere.fi

Lisätietoja

Timo Riipinen
Yrityskoordinaattori
Puhelin:
040 806 3616
Elina Wallin
Palvelupäällikkö
Puhelin:
041 730 2919
Teksti: Sara-Sofia Hostikka
Kuvat: Hanna Kirmanen
Jaa sosiaalisessa mediassa