Tampere.Finland sovelluksen palvelut yrityksille tutuksi – osallistu ja vaikuta

Tampere.Finland on älypuhelimeen ladattava maksuton sovellus, johon on koottu tietoa Tampereen palveluista. Sovellusta voi käyttää asukkaan, matkailijan ja nyt myös yrityksen näkökulmasta.
Ihmiset esittelevät Tampere.Finland-sovellusta
Tampereen kaupungin palvelupäällikkö Elina Wallin, projektipäällikkö Sebastian Valkama, kehittämispäällikkö Vesa-Matti Ruottinen ja asiantuntija Ville Brusi sekä proakatemialaiset Ville Leino ja Jemina Pennanen esittelevät Tampere.Finland-sovellusta.

TAMKin Proakatemian opiskelijatiimejä vierailee toukokuusta alkaen kaupungin lähettiläinä keskustan yrityksissä. Tarkoituksena on esitellä Tampere.Finland-sovellusta ja sen yritysosion tarjoamaa, kävijävirtoja ennustavaa Tampereen Pulssi -palvelua.

– Mahtavaa päästä mukaan auttamaan Tampereen kehittymistä älykkäämpään ja entistäkin yrittäjäystävällisempään suuntaan yhdessä kaupungin ja yrittäjien kanssa, kertoo Ville Leino TAMK Proakatemialta.

Mikäli haluat osallistua älykkäiden yrityspalveluiden kehittämiseen, palautetta voi antaa myös suoraan Tampere.Finland -sovelluksen yrittäjän Osallistu ja vaikuta -osuudessa.

Lisätietoja

Elina Wallin
Palvelupäällikkö
Puhelin:
041 730 2919
Vesa-Matti Ruottinen
Kehittämispäällikkö
Puhelin:
041 730 9258
Teksti: Heini Jalovaara
Kuvat: Robert Karhi
Jaa sosiaalisessa mediassa