Innostu ilmastotekoihin! Infoilta tukimahdollisuuksista Tesoman, Raholan, Ikurin ja Tohlopin yhteisöille

Onko teillä pieni tai isompi idea, joka auttaisi Tesoman alueen asukkaita tekemään kestäviä valintoja? Ehkä intohimonne on edistää lihasvoimin liikkumista tai haluatte opastaa eri-ikäisiä terveellisissä ruokavalinnoissa? Tule kuulemaan lisää, ideoimaan ja keskustelemaan yhteistyöstä Innostu ilmastotekoihin -iltaan Tesoman hyvinvointikeskukselle.

Kestävä arki tarkoittaa hyvinvointia asukkaille ja ympäristölle. Tampereen kaupungin Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelmasta tuetaan vuosina 2023–2024 yhteisöjen erilaisia kokeiluja, joilla edistetään kestävyysmurrosta. Etsimme nyt paikallisia kumppaneita Tesoman, Raholan, Tohlopin ja Ikurin alueelta kehittämään uutta kanssamme erityisesti ruokaan ja liikkumiseen liittyen.

Tarjoamme yhdistyksille ja muille asukkaiden ryhmille ja yhteisöille mahdollisuutta hyödyntää Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelmaa toiminnan kehittämisessä ja kestävän arjen edistämisessä. Toteutusapumme voi olla tukea suunnitteluun ja ideointiin, viestintään tai konkreettisia euroja kustannuksiin.

Yhdessä toteutettava juttu voi olla niin tapahtuma, uusi palvelu kuin muunlainen toiminnan kehittäminen. Tarkoitus on, että homma sopii juuri teidän omaan toimintaanne. Haluamme myös edistää erilaisten yhteisöjen yhdessä tekemistä.

Seuraavan vuoden aikana voimme käynnistää muutamia kokeiluja yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Jos et toimi alueella, mutta olisit kiinnostunut kehittämään uutta toimintaa teemoissa Tesoman seudulle, tervetuloa kuulolle.

Etsitään yhdessä hiilineutraaleja tekoja kaikille tamperelaisille. Kaikki eivät voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin!

Ilmoittaudu Innostu ilmastotekoihin -iltaan

Missä? Tesoman hyvinvointikeskuksella, monitoimitila Lystissä (1.krs. Tesomankatu 4, Tampere).

Milloin?  Ti 5.9. klo 16.30 aloitetaan kahvilla ja suolaisella purtavalla. Infotilaisuus mahdollisuuksista yhdistyksille klo 17.00–18.00 ja tämän jälkeen on varattu aikaa vielä keskustelulle.

Ilmoittaudu viimeistään 31.8.2023 sähköisen lomakkeen kautta. Linkki ilmoittautumislomakkeelle tämän uutisen lopussa.

Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma edistää asukkaiden ja yritysten oikeudenmukaista siirtymää kohti kestävää tulevaisuutta. Tavoitteena on liikkumisen ja kulutuksen päästöjen merkittävä vähentäminen sekä kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden edistäminen. Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma toimii vuosina 2022–2025.

Lisätietoja

Tiina Leinonen
Ohjelmapäällikkö
Puhelin:
041 730 6376
Mimmi Virtanen
Suunnittelija
Puhelin:
040 154 9883
Kuvat: Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa