Pirkankadun ja Satakunnankadun liittymäalueella uusia liikennejärjestelyjä katutöiden takia

Pirkankadun katu- ja kaukolämpötyöt etenevät Pirkankadun ja Satakunnankadun liittymäalueella.  Kävelijät ja pyöräilijät ohjataan liittymäalueella Pirkankadun eteläpuolelle Tredun kohdille.  Ajoneuvoliikenne pääsee kulkemaan taas omilla puolillaan. Pirkankadun ja Satakunnan risteyksestä poistetaan väliaikainen liikenneympyrä, ja risteyksessä on Satakunnankadulta tuleville väistämisvelvollisuus.

Liikennejärjestelyt otetaan käyttöön tällä viikolla (elokuun toisella viikolla). Katutöitä risteysalueella tehdään Pirkankadun pohjoisreunalla sekä Satakunnankadun pohjois- ja eteläreunoilla ja liikenteenjakajissa. Myös Tredun itäpuolisella piha-alueella on työmaata.

Pirkankadun katu- ja kaukolämpöurakka on alkanut toukokuun alussa. Urakassa saneerataan Pirkankadun kaukolämpöverkosto Tipotien ja Santalahdentien välisellä osuudella.  Lisäksi liikennevalot uusitaan Pirkankadun, Vesilinnankadun ja Satakunnankadun liittymässä, ja parannetaan liittymän toimivuutta uusilla kaista- ja pysäkkijärjestelyillä sekä saarekemuutoksilla.  Satakunnankadulla liittymän läheisyydessä levennetään kävely- ja pyörätietä ja tehdään pysäkkijärjestelyjä.

Urakan yhteydessä Tampereen Sähköverkko Oy laajentaa sähköverkkoa sekä saneeraa Satakunnankadun muuntamon. Lisäksi Elisa Oyj ja DNA Oy täydentävät omia verkostojaan uusilla putkireiteillä.

Pirkankadun katu- ja kaukolämpöurakan työt saadaan valmiiksi marraskuun 2023 alussa.
 

Pirkankadun ja Satakunnankadun liittymäalueen liikennejärjestelyt kartalla.

Lisätietoja

Markus Peltonen
Urakoitsija,Terrawise Oy:
Puhelin:
040 545 5735
Jaa sosiaalisessa mediassa