Intohimona yrittäjyys on tapahtuma kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille

Intohimona yrittäjyys -tapahtuma järjestetään perjantaina 21.4. kello 12–16 Finlaysonilla sijaitsevassa Kohtaamisia.-tilassa osoitteessa Satakunnankatu 18 A. Tapahtuma on suunnattu niin pitkän linjan yrittäjille kuin vasta yrittäjyyttä suunnitteleville.

Tapahtumassa on tarjolla ajankohtaista tietoa erilaisista yrittäjyyden palveluista. Alan toimijoiden kanssa pääsee keskustelemaan ja verkostoitumaan heidän esittelypisteillään. Puhujavieraana on vuoden 2021 E-urheilija Arttu Mustila, joka kertoo omasta intohimostaan yrittäjyyttä kohtaan. Lisäksi tapahtumassa pääsee halutessaan esittelemään oman peli-ideansa alan ammattilaisille.

Tapahtuma antaa hyvät eväät kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tarjoamme ideoita ja esittelemme yhteistyökumppaniemme kanssa monipuolisia käytännön palveluja avuksi yrittäjyyden alkutaipaleelle, kertoo Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen palvelupäällikkö Elina Wallin.

Digitaalisella Tavata-alustalla voi tutustua paikalla oleviin toimijoihin etukäteen. Alustalla pääsee myös varaamaan ajan oman peli-idean esittelyä varten.

Tapahtumassa ovat mukana Eläketurvakeskus ETK, Yrittäjäkassa, Ensimetri, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Business Tampere, Pirkanmaan TE-toimisto, Ukko, Omapaja sekä Virtual Dawn.

Intohimona yrittäjyys on myös podcast-sarja

Ennen tapahtumaa yrittäjyyteen pääsee tutustumaan myös podcastien muodossa. Kolmessa eri Intohimona yrittäjyys -podcast-jaksossa viisi eri yrittäjää kertovat omia näkemyksiään ja tarinoitaan yrittäjyydestä. Podcastit juontavat Atso Jaakkola ja Santeri Simonen. Podcastit ovat kuunneltavissa Kohtaamisia.podcastissa Spotifyssä.

Lisätietoja

Palvelupäällikkö
Elina Wallin
Puhelin: 041 730 2919
Sähköposti: [email protected]

Yrityskoordinaattori
Ville Brusi
Puhelin: 050 305 2672
Sähköposti: [email protected]

Teksti: Kati Hiltunen, Hanna Kirmanen
Kuvat: Kati Hiltunen
Jaa sosiaalisessa mediassa