Hyppää sivuvalikkoon

Näyttelyt – Monitoimitalo 13

Galleria Vivi on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20. Näyttelyihin on vapaa pääsy. Tervetuloa! 

Huom! 17.6.–20.6.2024 Galleria Vivi sulkeutuu klo 18.00.
Galleria Vivi on suljettu kesällä 21.6.–6.8.2024.

Näyttelyt

4.6.–19.6.2024 Minä...– Nuorten Manse Pride -taidenäyttely

Kuka sinä olet? 
Millaisia asioita liität itseesi? 
Kun sinua pyydetään kertomaan itsestäsi, mitä kerrot ensimmäisenä?

Nuorten Manse Pride -viikon kunniaksi Galleria Vivissä on pirkanmaalaisten sateenkaarevien nuorten taidetta. Näyttelyprojektin tuloksena syntyi identiteettiä monesta eri näkökulmasta käsittelevä taidenäyttely, joka sai otsikokseen osuvasti “Minä...”. Teemaa haluttiin tarkastella ei vain sateenkaarevuudesta käsin vaan sen lisäksi. Sateenkaarinuori on sateenkaarinuori sekä jotain muuta: esimerkiksi pelaava nuori, taiteileva nuori, tulevaisuudesta haaveileva nuori – kaikkea mahdollista. Olemme ihmisinä aina enemmän kuin identiteettimme osat, ennemmin sekä-että kuin joko-tai.

Teokset tarttuvat identiteettiin muun muassa valokuvin, äänin ja tilataiteen keinoin, ja kutsuvat pohtimaan mistä oma identiteetti ja minuus koostuvat. Yksi taiteilijoista tiivisti näyttelyn teknisen ja ajatuksellisen viestin oivasti kolmeen sanaan: “Moninaisuus on hyvästä”. Nuorten taideryhmä, näyttelyn teokset sekä me sateenkaarinuorisotyön nuoriso-ohjaajat haluamme kannustaa kaikkia avoimiin, ihmetteleviin ja ystävällisen uteliaisiin kohtaamisiin tulevalla Manse Pride -viikolla sekä tulevana kesänä.

Toivottavasti nautitte näyttelystä ja kirjoitatte taiteilijoille terveisiä vieraskirjaan. 

Tulevat näyttelyt

Menneet näyttelyt

Näyttelyhaku

Nuorten kulttuurikeskus tarjoaa puitteet erilaisten näyttelyiden toteuttamiselle. Kulttuurikeskuksen tehtävänä on nostaa nuorten tekemää taidetta esille ja tarjota nuorten tekemälle taiteelle matalan kynnyksen näyttelytilaa. Galleria Vivi on tarkoitettu 9–29-vuotiaiden nuorten taiteen näyttelytoiminnalle. Vivissä järjestetään näyttelytoimintaa lukuvuoden aikana aikavälillä elokuu-kesäkuu. Seuraava näyttelyhaku on avoinna 31.1.–31.3.2025, josta valitaan näyttelyt seuraavalle lukuvuodelle 2025–2026.

Lisätietoa hakijoille

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Päivi Hirsiaho
Kulttuuriohjaaja
Puhelin:
040 673 6473

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Päivitetty 24.6.2024