Kuntosali Tampereen uintikeskuksessa

Liikunnan starttikurssit

Startti liikuntaan!

9.1.–14.5.2023 Kevät  

Liikunnanohjaajat opastavat ottamaan ensimmäiset askeleet oikeaan suuntaan kohti aktiivisempaa elämäntapaa. Saat tukea ja vinkkejä terveytesi kannalta sopivasta liikunnasta ja kuulet eri harrastusmahdollisuuksista.  

Kuntosalilaiteopastus   

Liikunnanohjaaja opastaa laitteiden käytössä sekä antaa vinkkejä kuntosaliharjoitteluun ilman ajanvarausta ohjauskausien aikana. Sisäänpääsymaksu.

Kuntosalilaiteopastusta on saatavilla myös ajanvarauksella Tampereen uintikeskuksella. Ajanvaraus uintikeskuksen aukioloaikoina. Liikunnanohjaajat, p.040 800 4999.  

www.tampere.fi/kuntosalit  

Starttikurssit

Näille maksullisille kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti, linkki ilmoittautumiseen alla. Ilmoittautuminen alkaa 3.1.2023 klo 9.00.

Kuntosalin starttikurssi  

Kurssi soveltuu kuntosaliharjoittelua aloittaville.  Starttikurssiin sisältyy 7 ohjattua kertaa. Ohjaaja opastaa laitteiden käytössä, varmistaa turvallisen liikesuorituksen sekä antaa vinkkejä kuntosaliharjoitteluun.

  • 700130K Nääshalli, kuntosalin starttikurssi to klo 8.30
  • 700131K Nääshalli, kuntosalin starttikurssi to klo 8.30 (9.3. alkaen)

Liikunnan starttikurssi 

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin Tesoman alueella. Kuntoilemme esim. sauvakävellen ja jumpaten sekä vedessä liikkuen. Tutustumme kuntosaliharjoitteluun sekä sisällä että ulkona. Ryhmän tarkoitus on, että osallistujat liikkuisivat monipuolisesti, löytäisivät liikunnan ilon ja jopa uuden liikuntamuodon itselleen.  

Ryhmä soveltuu kuntoliikuntaa aloittaville ja eläkeikää lähestyville sekä jo eläkkeellä oleville. 

  • 700150K Tesoma, liikunnan starttikurssi to klo 14.00

Vesiliikunnan starttikurssi  

Tutustumme erilaisiin vesiliikuntamuotoihin Tesoman uimahallissa. Vesijumppaamme ja harjoittelemme uinnin alkeita ja vesijuoksutekniikoita ryhmän taitotason mukaan osallistujien toiveet huomioiden.

  • 700151K Tesoma, vesiliikunnan starttikurssi to klo 14.00

Lisätietoa kursseista p. 044 4235247

Ohjatun liikuntatarjonnan kurssit ja ilmoittautuminen

Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmisssä on tilaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

UKK-kävelytestit  

UKK-kävelytestillä arvioidaan testattavien kestävyyskuntoa. Testissä kävellään radalla tai tasaisessa maastossa 1 tai 2 kilometrin matka oman kunnon ja terveyden sallimissa rajoissa mahdollisimman reippaasti. Testistä saa kirjallisen kuntoarvion.  

Ilmoittautuminen paikan päällä. Maksuton.  Kevään 2023 testit ilmoitetaan myöhemmin.

Päivitetty 27.12.2022