Jukka Etu-Seppälä aloittaa liikunta- ja nuorisojohtajana

Jukka Etu-Seppälä valittiin Tampereen kaupungin uudeksi liikunta- ja nuorisojohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2023.

Jukka Etu-Seppälä on koulutukseltaan yhteisöpedagogi YAMK, hänellä on myös liikunnanohjaajan koulutus ja valmentajan erikoisammattitutkinto. Hän on toiminut Tampereen kaupungin vt. liikunta- ja nuorisojohtajana 5.4.2023 lähtien. Etu-Seppälällä on työurallaan kokemusta liikunnanohjaajan, nuoriso-ohjaajan ja valmennuspäällikön tehtävistä. Vuosina 2008-2015 hän oli toiminnanjohtajana Toimintakeskus Vuoltsussa ja nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa. Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut Tampereen kaupungin nuorisopalvelujohtajana. 

Sivistyspalveluiden johtajan Lauri Savisaaren mukaan Jukka Etu-Seppälä tuntee hyvin liikunta ja nuoriso -palveluryhmän toiminnan ja kehittämistarpeet.

-Etu-Seppälä on saavuttanut henkilöstön ja johdon luottamuksen vt. liikunta- ja nuorisojohtajana toimiessaan. Hänen osaamisensa ja johtamiskokemuksensa kattavat sekä liikuntapalvelut että nuorisotyön, Savisaari toteaa.

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajalan mukaan Etu-Seppälä on laajasti verkostoitunut toimialallaan ja kykenee laajentamaan omaa verkostoaan hyvien vuorovaikutustaitojensa avulla.

-Hän on toimintatavaltaan ratkaisukeskeinen ja aikaansaava, mutta samalla hahmottaa laajempia kokonaisuuksia ja tunnistaa liikunta- ja nuorisopalvelujen yhdyspinnat muihin palveluihin, Yli-Rajala sanoo.

Jukka Etu-Seppälä on iloinen valinnastaan ja ottaa innostuneesti vastaan uuden tehtävänsä.

-Liikunnan olosuhteita on rakennettu kaupungissa pitkäjänteisesti jo useita vuosia ja se suunta on hienosti viitoitettu myös pitkälle tulevaisuuteen. Tamperelaisten liikkumisen edistäminen sekä osallistaminen palveluiden kehittämiseen, seurayhteistyön parantaminen ja koko kaupunkitasoisen liikuntasuunnitelman tekeminen ovat varmasti kehittämiskohteita tulevaisuudessa, monen muun teeman ohessa. Tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään sekä liikunnan että nuorison palveluita entistä paremmin vastaamaan kasvavan kaupungin ja kaupunkiseudun tarpeita, Etu-Seppälä sanoo.

Liikunta ja nuorisojohtaja johtaa liikunnan ja nuorison palveluryhmää, jossa työskentelee noin 300 ammattilaista. Johtaja vastaa palveluryhmän strategisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta ja kehittämisestä siten, että liikunta- ja nuorisopalvelut tuotetaan tehokkaasti, taloudellisesti ja säädöksiä noudattaen. Tehtävässä korostuu liikunnan, urheilun ja nuorisotyön edistäminen.  Tehtävään haki 50 henkilöä.

Lisätietoja

Lauri Savisaari
Johtaja
Puhelin:
040 801 6081
Jukka Etu-Seppälä
Vt. liikunta- ja nuorisojohtaja
Puhelin:
050 342 2812
Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Ilana Pantzar
Jaa sosiaalisessa mediassa