Osallistavaa tekstiilitaidetta Keskeneräne...-näyttelyssä Galleria Vivissä

Nuorten taiteeseen keskittyvässä Galleria Vivissä ollaan marraskuussa keskeneräisyyden äärellä, kun Pajaston kädentaitopajan Keskeneräne...-näyttely valtaa gallerian 8.11.–30.11.2023.

Keskeneräne...-näyttelyssä kaikki on kesken, muokattavissa ja katsojan käsissä eikä näyttely tule valmiiksi koskaan.

– Käsitöihin kuuluu keskeneräisyyden sietäminen ja myös virheiden tekeminen. Kun sitten tehdään yhdessä ja näkökulma vaihtuu, huomataan, että myös sitä keskeneräisyyttä on helpompaa sietää ryhmässä kuin yksin, sanoo Pajaston kädentaitopajan ohjaaja Riikka Koskela.

Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 10.11. klo 18–20.

Mikä ihmeen Galleria Vivi?

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.
 

 

Lisätietoja

Riikka Koskela
Nuoriso-ohjaaja
Puhelin:
041 730 5535
Jaa sosiaalisessa mediassa