9.-luokkalaisten Vaikuta!-päivillä kysellään päättäjiltä ja vaikutetaan tulevaisuuteen

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut järjestää tänäkin syksynä 9.-luokkalaisille suunnatut Vaikuta!-päivät. Päivien ideana on tarjota nuorille tietoa vaikuttamisesta, esitellä erilaisia vaikuttamisen väyliä sekä innostaa ja kannustaa nuoria vaikuttamaan.

Vaikuta!-päivien aikana nuoret kiertävät rasteja, joissa he pääsevät vaikuttamaan erilaisiin aiheisiin pienissä ryhmissä ja pelillisen työkalun avulla. 9.-luokkalaiset pääsevät muun muassa vastaamaan kyselyyn harrastuksista ja harrastuspaikoista, pohtimaan nuorten väkivaltaisen käyttäytymisen ehkäisemistä sekä kommentoimaan nuorten työllisyysohjelmaa. Lisäksi paikalle on kutsuttu päättäjiä, jotka pääsevät kohtaamaan nuoria ja joilta nuoret voivat kysellä ajankohtaisista asioista. Tähän päättäjien ”mehuhetkeen” osallistuu Tampereen kaupunginvaltuuston edustajista muun muassa Iiris Suomela, Ida Leino ja Milka Hanhela. 

Päivät järjestetään 13.–15.11. ja 21.–22.11. nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa ja niihin osallistuu satoja nuoria useista eri yläkouluista. 

Lisätietoja

Jenna Naukkarinen
Puhelin:
050 385 0222
Jaa sosiaalisessa mediassa