Festivaalien ja suurten yleisötapahtumien avustukset haettavina 1.-30.11.2023

Tampereen kaupunki avaa 1.11.2023 avustushaun vakiintuneiden festivaalien ja suurten kulttuuritapahtumien järjestäjille. Avustukset ovat haettavissa 30.11.2023 klo 15.45 asti.

Vuoden 2024 festivaalien ja suurten yleisötapahtumien yleisavustusta voidaan myöntää Tampereella järjestettävien tapahtumien toteuttamiseen. Festivaaliksi katsotaan tapahtumat, jotka ovat kestoltaan 2–10 päivää. Myös yksipäiväisiä kulttuuritapahtumia voidaan avustaa, mikäli niiden merkittävyys taiteenalansa kentässä on erityisen suuri. 

Festivaalin tai tapahtuman tulee olla järjestetty vähintään kaksi kertaa, ja tapahtuman järjestäjällä tulee olla potentiaalia ja kykyä kehittää sitä edelleen. Avustus on tarkoitettu ammattimaisesti toteutetuille ja kulttuurisilta sisällöiltään korkeatasoisille festivaaleille ja tapahtumille, jotka ovat omalla alallaan merkittäviä.  
 
Yleisavustusta voidaan myöntää yleishyödyllisille rekisteröityneille yhteisöille, jotka ovat toimineet vähintään yhden kalenterivuoden ennen avustuksen hakua. Toiminnan kulut tulee voida todentaa yhteisön kirjanpidosta.
  
Arviointia ohjaavat perusteet ja sähköinen hakulomake löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: www.tampere.fi/avustukset. Samalta sivulta löytyy myös ohjeet haun yhteydessä toimitettavista erillisistä liitteistä.  Vuoden 2023 festivaalien ja suurten yleisötapahtumien toiminta-avustuksen käyttö raportoidaan tämän avustushaun yhteydessä. 

Avustusten myöntämisestä päättää Tampereen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta.
 
Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan 30.11.2023 klo 15.45 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja

Venla Moisala
Suunnittelija
Puhelin:
040 800 4836
Fanniina Tuomola
Suunnittelija
Puhelin:
040 703 5744
Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa