Rullassa leikitään Onni-kirjoista ­tutussa maailmassa

Oletko kuullut Onni-pojasta? Onni seikkailee omassa kirjasarjassaan ainakin päiväkodissa, keittiössä, eskarissa sekä mummolassa! Sanna Pelliccionin Onni on olla -näyttelyssä kirjat astuvat ulos kansistaan ja levittäytyvät näyttelytilaan leikkimaailmoiksi. Näyttely avautuu Lastenkulttuurikeskus Rullassa lauantaina 28.10. klo 10.

Näyttelyssä leikitään ja tutustutaan Onni-kirjoihin. Onnin kodissa vierailija voi tehdä mielikuvitusruokaa pienessä keittiössä, pelata muistipeliä, tai tehdä jättipalapelin! Isolle leikkimatolle saattaa syntyä kokonainen satamakaupunki laivueineen, ja Onnin pahvilaatikkolaivasta voi tähyillä kauas horisonttiin syksyn tuulia kuulostellen. Näyttelyn äänimaiseman mukana vierailija pääsee myös tanssimaan mummolarockia, tai tekemään oman varjoteatteriesityksen.

Sanna Pelliccioni on suomalainen lastenkirjailija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Ensimmäisen lastenkirjansa Pelliccioni teki lapsellensa vuonna 2007, josta muodostui myöhemmin Onni-kirjasarja. Kirjoja on tällä hetkellä yhteensä 19.

Onni on olla -näyttely avoinna Rullassa 28.10.-17.12.2023.
Näyttely on suunnattu 3-5-vuotiaille lapsille perheineen.
 

Näyttely avoinna: 
Ke 12-18 
To 10-14
Pe 9-14
La-su 10-16 

Lisätietoja

Merja Kostamovaara
Koordinaattori
Puhelin:
044 431 4740
Teksti: Merja Kostamovaara
Kuvat: Sanna Pelliccioni
Jaa sosiaalisessa mediassa