Tampere-lehti jaetaan koteihin 25.10.2023

Uudistunut Tampereen kaupungin asukaslehti Tampere-lehti jaetaan tamperelaistalouksiin keskiviikkona 25.10.2023. Lehdessä kerrotaan ajankohtaista tietoa Tampereen kaupungin palveluista. 

Jo lähes neljän vuosikymmenen ajan tamperelaisten postiluukuista kolahtanut Tampere-lehti on nyt uudistunut paitsi formaatiltaan ja ulkoasultaan myös sisällöltään. Tampere-lehti ilmestyy jatkossa kerran vuodessa, joten sisällön tulee kestää hyvin aikaa, ajankohtaisuudesta kuitenkaan tinkimättä. 

Tampere on tekemisen kaupunki, ja tämän asenteen toivotaan välittyvän lehden sivuilta myös lukijoille. Vuoden 2023 Tampere-lehden teemana on Tampereen tie kohti tulevaisuuden älykaupunkia. Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka tunnetaan innovatiivisuudestaan ja edelläkävijyydestään. Lehdessä kerromme, millä keinoin Tampere pyrkii olemaan digitalisaatiokehityksen edelläkävijä ja saamaan digitalisaation hyödyt jokaisen kaupunkilaisen arkeen.  

Lehdessä kerromme myös, että Tampere pyrkii olemaan hiilineutraali kaupunki vuonna 2030 ja minkälaisia valintoja voimme arjessa tehdä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi kerromme muun muassa kaupungin tarjoamista liikuntamahdollisuuksista, kulttuuripalveluista, Viinikanlahden alueen suunnitelmista sekä periaatteista, joita noudattamalla me kaikki voisimme tuntea olomme turvallisemmaksi kaupungilla liikkuessamme. 

Lehti jaetaan entiseen tapaan paperisena kaikkiin tamperelaistalouksiin. Sähköisenä lehti löytyy kaupungin verkkosivuilta Tampere.fi. 
 

Lisätietoja

Aila Rajamäki
Viestintäpäällikkö
Puhelin:
040 550 5540
Jaa sosiaalisessa mediassa