Kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 23.10. kello 17 

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 23.10.2023 Tampere-talossa. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen. Lähetystä voi myös tulla seuraamaan Tampere-talon pääaulaan yleisökatsomoon. 

Kokouksen asialistalla on kaupunginhallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen, kaupungin toiminnan ja talouden katsaus 8/2023, tarkastuslautakunnan arviointiraportti toiminnan ja talouden toteutumisesta 8/2023 ja muutokset vuoden 2023 talousarvioon. Kokous käsittelee myös Tampereen seudun työllisyysalueen yhteistoimintasopimusta ja suunnitelmaa palveluiden järjestämiseksi. 

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata Tampere.fi-verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä lomakkeella. X:ssä (entinen Twitter) voi keskustella tunnisteella #trevaltuusto.

Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kokoustilassa Tampere-talossa. Yleisö pääsee halutessaan seuraamaan videota kokouksesta Tampere-talon pääaulassa. Tampere-talon osoite on Yliopistonkatu 55.

Suora lähetys
 

Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa