Miltä maailma näyttää silmät kiinni ja uskaltaako niitä edes avata? 

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä aukeaa tänään 12.10.2023 Aliisa Isohannin, Ida Maijalan ja Julia Porran DIY Dreamscape -näyttely. 

DIY Dreamscape esittelee kolmen taiteilijan tajunnanvirtaa ja pohdintoja itsestä, ympäröivästä maailmasta sekä näiden kahden välisestä suhteesta. Aliisa Isohanni käsittelee maalauksissaan useimmiten minäkuvaa ja mielenterveyttä, ja muissa medioissa myös ulkomaailmaa ja erityisesti maailmanlopun uhkaa. Julia Porran taide keskittyy luomaan oman unenomaisen maailman. Inspiraatioina toimivat maaginen realismi ja surrealismi. Ida Maijala puolestaan käsittelee teoksissaan erilaisia tunnetiloja ja maailmaa ympärillään. DIY Dreamscape -näyttely on esillä Galleria Vivissä 12.10.–2.11. Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 13.10. klo 17–19.

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa