Tampereen sykkivä sydän – Näin keskustamme uudistuu 

Tamperelaisille avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Tampereen keskustan suunnitteluun ja kehitykseen! Perjantaina 29.9. kello 12-18 järjestettävässä avointen ovien tapahtumassa esitellään ja havainnollistetaan, millainen keskusta-alueesta muotoutuu seuraavien vuosikymmenten aikana.  
Tampereen keskustaa uudistetaan palvelemaan yhä useampia asukkaita, yrityksiä ja vierailijoita.

Tapahtumassa voi muun muassa tutustua 3D-pienoismalliin, kuviin ja videoihin, jotka visualisoivat kaupungin keskustaa tulevien vuosien kehitysnäkymien mukaisesti ja näyttävät suunniteltuja muutoksia. Paikalla on myös keskustan alueen kaavoittajia, hankekehittäjiä sekä puistojen ja liikenteen suunnittelijoita keskustelemassa keskustan kehittämisen kokonaisuudesta, ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Tapahtumassa kannustetaan ja tarvittaessa avustetaan vastaamaan parhaillaan avoinna oleviin kaupunkisuunnittelun kyselyihin. Käynnissä on esimerkiksi keskustan liikennejärjestelmäsuunnitelmaan liittyvä katutilakysely. 
 
Kello 12.30 ja kello 14 kuullaan hankejohtaja Tero Tenhusen puheenvuoro, jossa hahmotellaan keskustan kehittämisen tulevaisuuden näkymiä, ja kello 12-14 järjestettävillä täydennysrakentamisen tehotunneilla kehityspäällikkö Jani Kiiskilä vastaa lisärakentamiseen liittyviin kysymyksiin ja kertoo siihen liittyvistä mahdollisuuksista.  
 
Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Tampere Tunnetuksi ry, joka järjestää keskustakilpailun palkintoineen. Lapset pääsevät kokeilemaan kaupunkisuunnittelua, ja tapahtumassa jaetaan myös ilmapalloja. Yllätysvierailuja tekee keskustakehittämisen maskotti Keke. 

- Tämä on rento tapahtuma, jossa pääsee osallistumaan, vaikuttamaan ja keskustelemaan kaupungin väen kanssa matalalla kynnyksellä. Piipahda paikalle, kun itsellesi sopii. Tapahtumassa soittaa myös dj koko päivän ajan, kuvailevat viestintä- ja markkinointivastaava Noora Kumpulainen ja vuorovaikutussuunnittelija Laura Lettenmeier.

Tule mukaan kokemaan Tampereen keskustan tulevaisuus läheltä ja osallistumaan kaupungin kehitykseen rennossa tunnelmassa!
 
Tapahtuma järjestetään Siluetissa, osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (Linja-autoaseman rakennus) 
Siluetti on Tampereen kaupungin uusi tila, joka toimii keskuksena kaupunkikehittämiseen ja -suunnitteluun liittyville tapahtumille ja kohtaamisille. 

Seuraa tapahtumaa Instagramissa @muuttuvatampere #TampereenSykkiväSydän 

Lisätietoja

Noora Kumpulainen
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Puhelin:
044 481 1545
Laura Lettenmeier
Vuorovaikutussuunnittelija
Puhelin:
040 648 7686
Jaa sosiaalisessa mediassa