Kovakourainen ulottuvuus -näyttelyssä ollaan selviytymisen ja sopeutumisen äärellä

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä aukeaa torstaina 14.9. Mimosa Kupin Kovakourainen ulottuvuus -näyttely. Näyttely on avoinna 14.9.–10.10.

Näyttelyssä pohditaan, kuinka selvitä yhteiskunnan normien keskellä ja kuinka mukautua vaatimuslistojen muottiin. Se käsittelee hankaluutta ymmärtää ja käsittää asioita sekä niiden tuomia tunteita. Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 15.9. klo 17–19.

Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa