Nuorten mopomiitti kokoaa jälleen yhteen nuoret mopoharrastajat

Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen parkkipaikalla järjestetään lauantaina 12.8. neljättä kertaa virallinen mopomiitti. Tapahtuma on aikaisempina vuosina koonnut yhteen satoja osallistujia.

Nuorten mopomiitin järjestää nuorten ryhmä yhdessä Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen kanssa. Mopomiittissä nuoret pääsevät kokoontumaan laillisesti  ja maksuttomasti  yhteisen mielenkiinnon äärelle. Turvallisuutta tapahtumaan ovat tuomassa ensiapu ja järjestyksenvalvonta.

– Uutisissakin olleet laittomat mopomiitit saavat tästä miitistä vastineen. Tapahtumalla tuemme nuoria siinä, että he pääsevät kokoontumaan tämän harrastuksen pariin turvallisessa ympäristöstä. Haluamme muistuttaa, että tätäkin voi harrastaa laillisesti, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen osallisuuden nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila.

Mopomiitissä on käytössä noin 300 metriä pitkä suljettu keulintasuora sekä stuntalue. Ajaminen suljetulla alueella tapahtuu omalla vastuulla. Lisäksi luvassa on myös hidasajoratakilpailu. Yleisölle on varattu oma alueensa, josta voi ihailla mopoilijoiden taidonnäytteitä. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita mopoilla tai ilman. Nuorten mopomiitti toteutetaan Masseista mahiksia -toimintarahalla ja Kantrin Nuoriso-Leader-rahoituksella.

Nuorten mopomiitti lauantaina 12.8.2023 klo 15–20 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen parkkipaikka (Ilmailunkatu 6).

 

Lisätietoja

Justiina Lampila
Koordinaattori
Puhelin:
040 672 6742
Petra Leppänen
Nuoriso-ohjaaja
Puhelin:
040 120 9520
Jaa sosiaalisessa mediassa