Onnistuttiinko Tampereella talvikunnossapidossa? – vastaa 28.5. mennessä

Miten katujen, pyöräteiden ja jalkakäytävien auraus ja hiekoitus sujui Tampereella talvella? Myös sepelinkeruu kuuluu talvikunnossapitotehtäviin. Verkkokyselyä on jatkettu sunnuntaihin 28.5.2023 saakka. 

Voit antaa arvosanan 0–5 väylien laatutasosta ja toimenpideajoista eli siitä, kuinka nopeasti väylät saadaan kuljettavaan kuntoon. Kyselyssä voi antaa myös vapaamuotoista palautetta ja kertoa missä asioissa on eniten kehitettävää.

Kyselyyn vastaa nopeasti ja kyselyn lopussa on lomake, jolla voit halutessasi osallistua lahjakorttien arvontaan. 

Kysely järjestetään vuosittain, ja tuloksia hyödynnetään talvikunnossapidon laadun seurannassa ja parantamisessa.

Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa