Vastaa kyselyyn Tammelan pysäköinnistä

Tampereen kaupunki pyytää Tammelassa asuvia ja asioivia vastaamaan verkkokyselyyn pysäköinnin nykytilasta ja kehittämistarpeista Tammelassa 2.6.2023 mennessä. Kyselyn tarkoituksena on selvittää kaupunkilaisten näkemyksiä mm. pysäköintipaikkojen riittävyydestä alueella sekä katujen ja pysäköinnin kunnossapidon tasosta. Kyselyssä voin ilmoittaa myös pysäköintiin liittyvistä ongelmista Tammelassa.

Tampereen kaupunki pyytää Tammelassa asuvia ja asioivia vastaamaan kyselyyn pysäköinnin nykytilasta ja kehittämistarpeista Tammelassa. Kyselyn tarkoituksena on selvittää kaupunkilaisten näkemyksiä mm. pysäköintipaikkojen riittävyydestä alueella sekä katujen ja pysäköinnin kunnossapidon tasosta. Kyselyssä voin ilmoittaa myös pysäköintiin liittyvistä ongelmista Tammelassa. Saatuja vastauksia käytetään hyödyksi alueen pysäköinnin kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Saatuja vastauksia käytetään hyödyksi alueen pysäköinnin kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.Tammelan pysäköintiympäristö on muutoksen alla etenkin uuden Tammelan stadionin rakentamisen myötä. Myös tavara-asema on tuonut alueelle pysäköintitarvetta synnyttäviä kulttuuritapahtumia. Tammelaa täydennysrakennetaan myös uusilla asuinkerrostaloilla jatkuvasti, ja nämä kehittämishankkeet tuovat lisää pysäköintiä alueelle.

Kaupungin tavoitteena on ensisijaisesti varmistaa, että alueen asukkaiden pysäköintimahdollisuudet säilyvät riittävinä. Myös palveluiden, kuten kivijalkayritysten ja Tammelan torin asiointipysäköintimahdollisuudet halutaan säilyttää hyvällä tasolla.

Lisätietoja

Pekka Stenman
Liikenneinsinööri
Puhelin:
040 163 7226
Jaa sosiaalisessa mediassa