Kaukajärven ja Annalan asukastapahtumassa on tekemistä koko perheelle

Oletko pohtinut, millaisia ulkoilu- ja liikuntapaikkoja alueet tarjoavat? Mitä mieltä olet liikenteestä tai turvallisuudesta? Haluaisitko osallistua alueen viihtyvyyden edistämiseen? Tule tapahtumaan ideoimaan ja kommentoimaan, miten haluaisit kehittää Kaukajärveä ja Annalaa. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, viihdykettä ja pientä tarjoilua.

Koko perheen Kaukajärven ja Annalan asukastapahtuma järjestetään tiistaina 16.5. kello 17–19 Kaukajärven vapaa-aikatalolla osoitteessa Käätykatu 8. Tapahtuma on avoin kaikille!

Luvassa on ideointia ja keskustelua Kaukajärven ja Annalan kehittämisestä. Lapsille on tarjolla hahmoilmapalloja ja Kaukajärviseura tarjoaa käyttöön pienoisautoradan vapaa-aikatalon alakerrassa.

Kello 18 päästään nauttimaan Fireladyn tulishowsta Kaukajärven koulun pihassa.

Tapahtumassa on pulla-, mehu- ja kahvitarjoilu.

Mukana tapahtumassa ovat myös SOS Lapsikylä, Kaukaharjun lähitori, Kaukajärven kirjasto, Lions Kaukajärvi, Kaukajärviseura, Kaukapartio, Annantupa, lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Etsivätyö ja Perhepiste Nopea esittelemässä omaa toimintaansa.

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma toteutetaan vuosina 2023–2025. Ohjelmassa edistetään alueen viihtyisyyttä ja turvallisuutta, asumisen monipuolisia ratkaisuja ja asukkaiden sekä toimijoiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.
 

Lisätietoja

Henna Kuitunen
Kehittämiskoordinaattori
Puhelin:
041 730 6693
Teksti: Emilia Narmio
Kuvat: Katja Ikonen
Jaa sosiaalisessa mediassa