Uutinen
6.2.2023 14.41
Pieni tyttö Sorsapuiston tekojääradalla.

Ystäväluistelu-tapahtuma Sorsapuiston kentällä sunnuntaina 12.2.

Sorsapuiston kenttä muuttuu sunnuntaina iloiseksi tapahtumapaikaksi, kun liikuntapalvelut ja nuorisopalvelut yhteistyökumppaneineen järjestävät kentällä kaikille avoimen Ystäväluistelu-tapahtuman.

Sunnuntain ohjelmassa klo 14–17 on muun muassa Tapparan ja Kooveen taitoluistelijoiden upeita esityksiä, ohjattuja luistelutuokioita sekä tekniikka- ja taitoratoja. Tekojäällä saa myös luistella vapaasti musiikin tahdissa, ja omien luistimien puuttuessa luistinlainaamosta on mahdollisuus lainata maksuttomasti hokkareita.

Toimintaa on sekä jäällä että sen ulkopuolella, ja liikunnanohjaajien opastuksella pääsee kokeilemaan pienpelejä ja lajikokeiluja sekä tutustumaan nuorisopalvelujen toimintapisteisiin. Mukana maksuttomassa tapahtumassa ovat maskotit Tapsu ja Ipa, ja muitakin eläinhahmoja löytyy lasten iloksi. Musiikista vastaa DJ. Juissi.

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Tapahtumassa on säävaraus.

Teksti: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa